Examen luat de canotorul Andrei Oltean, paramedicul voluntar la SMURD

97
Examen luat de canotorul Andrei Oltean, paramedicul voluntar la SMURD

Examen absolvit de Andrei la Asistență medicală generală pe baza mediei de la Bacalaureat. Andrei Oltean va studia la UMFST George Emil Palade din Targu Mures.

Examen absolvit cu 9,23 de Andrei Oltean, canotorul care vrea sa practice medicina.

Andrei Oltean a absolvit la profilul Stiinte ale Naturii, la  Liceului Teoretic “Gheorghe Marinescu” din Targu Mures. Fostul canotor este seful de promotie si paramedicul voluntar la SMURD. Andrei este medaliat la fotbal, baschet, aruncarea greutatii, canotaj si la concurs de matematica!

Examen luat de canotorul Andrei Oltean, paramedicul voluntar la SMURD

Andrei Oltean a absolvit cursul de stingere si a obtinut calificarea profesionala de paramedic.

”In 2018 am fost nevoit sa renunț inclusiv la sport si la Lotul National al Romaniei din cauza unor probleme medicale. A fost o leziune de gradul 1 la coarnele posterioare meniscale si leziuni parcelare la ligamentul patelar. Pe plan extern nu am mai reusit sa ajung sa concurez. ”-Andrei Oltean

Andrei a invatat, a practicat sport și a activat ca voluntar. In clasa a 10-a fost la Orșova, fiind recrutat in lotul national al Romaniei de Canotaj. Andrei a devenit voluntar in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Horea” al judetului Mures.   A participat la concursuri scolare. Concursul Național de Chimie “Coriolan Drăgulescu” si Concursul Național de Matematică “Adolf Haimovici”.

Rezultatele lui Andrei:

Loc 2- 8+M la Campionatul Național Seniori-tineret 18-19.09.2018 Snagov. Loc 3- 4+M la Campionatul National de Seniori-Tineret 18-19.09.2018 Snagov.

Loc 2- 4+M I la Campionatul National de Juniori 5-8.07.2018 Iasi.

Loc 3-4+M I la Campionatul National de Fond Juniori 7-8.04.2017 Timisoara. Loc 3- Echipe 2 J II la Loc 3- 4+M la Campionatul National de Fond Tineret-Seniori 5-6.04.2017 Timisoara la Campionatul National de Ergometru Tg. Mures 11.03.2017.

”Vreau sa incerc sa progresez incet macar pana la jumatate din forma de alta data, avand in vedere ca am si un job de vara.”-Andrei Oltean

Pe AIMX cititi aici si despre campionul la ciclism montan maraton.

Autor Ovidiu Pețenghea