Florentina Iofcea este pregatita de Arctic Ultra 6633: „De-abia astept sa-i cunosc pe toti romanii!”

460
  Florentina Iofcea este pregatita de Arctic Ultra 6633.  Numaratoarea inversa a inceput. 8 zile au mai ramas pana la start. aimx.ro este locul in care veti afla informatii in exclusivitate pe tot parcursul ultramaratonului despre evolutia romanilor. Florentina locuieste in Canada, Aurora, un oras la nord de Toronto si va pleca pe 5 martie spre locul de surghiun. Cei trei romani aflati in tara vor face deplasarea separat.

 Florentina Iofcea: „Mental sunt pregatita de Arctic Ultra 6633”

pregatita de Arctic Ultra  In ciuda unui program intens si aglomerat Florentina s-a pregatit cu seriozitate de cea mai grea cursa din viata sa. A incercat sa afle cat mai multe amanunte despre Arctic Ultra 6633 si sa gaseasca cele mai bune variante pentru imbracaminte. aimx.ro a aflat ultimele detalii chiar de la Florentina.
„Ma simt pregatita mental, dar nu sunt sigura daca si fizic sunt ok. Conditiile de acolo sunt asa de diferite incat este foarte greu sa le imiti”, a spus sportiva care a parasit Romania in 1994. In varsta de 46 de ani, Florentina mai porneste in cursa cu un handicap:„Am primit sania tarziu. N-am avut sansa sa ma antrenez cu ea pana acum. Am inlocuit sania pe parcursul sedintelor de pregatire cu un cauciuc. M-am antrenat alergand in frig cu cat mai putine haine. O alta problema este accea ca nu prea este frig aici, iar temperatura a fost peste zero grade.”

„Am aflat ca suntem 4 romani care participa la 6633. Ma bucur tare mult! Inseamna ca Romania are sanse mari de a termina pe locul intii. Le doresc la toti mult success si sa ramana sanatosi.Sa ne ajute Dumnezeu pe toti.” – Florentina Iofcea, in exclusivitate, pentru aimx.ro

   Pregatita mental de Arctic Ultra 6633, dar totusi cu o mare frica:„Ce ma sperie cel mai mult este ca nu o sa pot sa ma tresesc daca adorm sau ma voi trezi cand este prea tarziu.”
   aimx.ro v-a prezentat in premiera povestea Florentinei, o femeie, o luptatoare, care practic a driblat moartea. Amanunte aveti aici.

Florentina Iofcea pregatita de Arctic Ultra 6633 ( VIDEO)