Florin Simion si echipa TTR promoveaza Long Run la sfarsit de octombrie

159
Florin Simion si echipa TTR promoveaza Long Run la sfarsit de octombrie

Florin Simion si echipa TTR lanseaza un anunt pentru pasionatii de alergare! Este vorba despre o editie Long Run care va avea loc intr-una dintre cele mai interesante zone din București – Parcul Natural Văcărești.

Florin Simion si echipa TTR au in program TTR LONG RUN Lacul Văcărești. Evenimentul e programat in dimineata zilei de sambata, 24 octombrie 2020, incepând cu ora 10:00.

Cu o saptamana inainte de editia TTR Long Run Lacul Morii – Chiajna, TTR revine cu acest long run special. Organizatorii promoveaza sanatatea prin miscare.

Evenimentul este programat intr-un parc natural urban, totul pentru a mentine nota de varietate marca TTR! Locul de intalnire al acestei editii speciale va fi langa intrarea in parcul natural Văcărești, aflată in apropierea ansamblului rezidențial Asmita Gardens. Intalnirea este programata in jurul orei 10:00. Startul se va da in grup si se vor parcurge 2 bucle de cate 5,1 km.

Anul 2020, dupa momentul declansarii crizei de pandemie, a fost si este in continuare unul special in ce priveste alergarea. Pentru Florin a fost o provocare sa participa la Palic. Florin Simion a fost singurul reprezentant al Romaniei la ULTRAMARATON PALIC 2020. Startul in proba de 12H s-a dat la ora 12 noaptea. Au fost doar doi participanti inscrisi la acea cursa. Florin Simion a castigat.

Florin Simion si echipa TTR promoveaza Long Run la sfarsit de octombrie

”A fost probabil o ambitie a mea sa alerg  la Palic, in conditiile actuale. Insa as fi regretat mult mai mult daca n-o faceam. Marele castig a fost sa descoper un eveniment deosebit intr-o zona foarte frumoasa, un concurs foarte bine organizat si cu mult suflet . Momentan simt nevoia de o pauza pe toate planurile legate de alergare. Pana la finalul anului singura competitie pe care o am cu siguranta in plan este  MARATONUL  1 DECEMBRIE. Va reprezenta  a 10-a participare din 10 editii si va fi chiar de ziua mea.”

Pe AIMX aflati aici si vesti din sporturile de iarna