vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONIGabriel Bitan a castigat concursul la lungime la Internationalele de Atletism

Gabriel Bitan a castigat concursul la lungime la Internationalele de Atletism

Gabriel Bitan a castigat la Cluj in fata lui Valentin Toboc. Sportivul de la CSM Onesti a sarit 7.80 metri. Toboc a urcat pe podium dupa o saritura de 7.64 metri. Pe 3 a incheiat concursul turcul Alper Kulaksiz.

Gabriel Bitan a castigat Internationalele de la Cluj si se pregateste de  Campionatul European de Tineret, unde spera la o medalie!

„Concursul, ca si in editiile precedente a fost extraordinar din punct de vedere al organizarii si atmosferei. Publicul a fost clar mai numeros decat la orice alta competitie interna, fapt ce te motiveaza suplimentar. Publicul a avut un rol esential. Oamenii au creat o atmosfera deosebita in timpul sariturilor mele si vreau sa le multumesc si pe aceasta cale. Sunt multumit de saritura in conditiile in care vin in urma unei accidentari. Nu am putut sa ma antrenez la capacitate maxima. Chiar si asa stiu ca se putea mai mult.”-Gabriel Bitan

Gabriel Bitan campionul balcanic la saritura in lungime a vorbit pentru AIMX despre evolutia sa la Internationalele de Atletism de la Cluj.

Gabriel Bitan a castigat concursul la lungime la Internationalele de Atletism„Imi cunosteam toti adversarii, inclusiv pe turci, dar eu eram convins ca podiumul va fi 100% romanesc. (Eu, Toboc, Bucsa). Asa ar fi fost daca Samuel Bucsa ar fi avut putin noroc. E o competitie frumoasa intre noi, care ne motiveaza intotdeauna. Obiectivul principal este Campionatul European de Tineret, unde sper la o medalie. Urmatoarea competitie este la Pitesti, saptamana viitoare, Campionatul National de Tineret. Lasand la o parte accidentarea din ultima luna, anul a decurs minunat pana acum.”-Gabriel Bitan

Gabriel a inceput atletismul in clasa a 5-a. Profesorul Cornel Grigore l-a remarcat si in prezent continua sa-l antreneze.

La concursul de la Cluj au mai sarit Andreas Samuel Bucsa (7.52 metri), Er Necati din Turcia (7.41 metri), Bogdan Ioan Sitoianu (7.03 metri). Au mai participat Vadim Doscalov din Republica Moldova (6.67 metri), Cristian Horia Dobinda (6.55 metri) si Rares Nicolaie Maier (6.21 metri).

Pe AIMX.RO puteti citi AICI despre medaliile Sandei Belgyan obtinute la Internationalele de Atletism ale Romaniei!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE