Gabriela Iaciu a trecut de km 500 in ultramaratonul organziat de Lake Lazarus

112

Gabriela Iaciu a trecut vineri, 15 mai, de kilometrul 500 in ultramaratonul virtual The Great Virtual Race Across Tennessee. Sunt aproape 20 de mii de participanti inscrisi din toata lumea. Concursul a inceput pe 1 mai si se incheie la finalul verii, pe 31 august. Asta inseamna o medie de 8 kilometri pe zi. Ultramaratonul „The Great Virtual Race” este o idee a celebrului Lake Lazarus, organizatorul Barkley”s Marathon.

Gabriela Stefania Iaciu este pe locul 32 in clasament si a „acoperit” deja peste jumatate din distanta

Gabriela Iaciu, 44 de ani, a alergat pana acum 571 kilometri. Este pe locul 32 in clasamentul general, in timp ce la feminin este pe 8. Gabriela Iaciu ocupa a doua pozitie in topul europencelor, la doar 2 kilometri de frantuzoaica Claire Bannwarth. Romanca alearga outdoor, pe trail, in zona in care locuieste. Fiecare concurent isi alege locatia si se poate alerga inclusiv pe banda. 4 ultramaratonisti au incheiat deja concursul. Castigator a fost texanul John T.Sharp in 13 zile.

Gabriela Iaciu in timpul concursului Autism 24

Gabriela a reusit rezultate foarte bune in acest an: 218, 2 kilometri in 24 de ore la Autism 24 si a oprit cronometrul la 10 ore, 35 minute si 5 secunde pe distanta de 100 de kilometri la Belgrad, Serbia. Intr-un alt ultramaraton virtual, Quarantine Backyard Ultra, alergatoarea din Stefesti Prahova a reusit 167,5 kilometri in 25 de ore. Concurentii aveau de parcurs cate 6,7 kilometri in fiecare ora. Tot pe aimx.ro poti citi si despre cum se pregateste triatlonistul Alex Toma de Campionatul Mondial de Half IronMan din Noua Zeelanda, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire