Garcea e lansat pe calea medaliilor. Adrian e campion national la cros (Juniori 1)

383
Garcea e lansat pe calea medaliilor. Adrian e campion national la cros (Juniori 1)

Garcea e lansat spre un nou rezultat de referinta! Adrian va participa la Campionatul Balcanic de Cros pe 4 noiembrie. Adrian a castigat  in padurea Rediu titlul national la  individual Juniori 1.

„A fost un concurs usor. Nu am avut dificultati! Acum o sa urmeze Campionatul Balcanic de cros care tot la Botosani se va desfasura. Mi-am propus  sa alerg bine la Balcaniada . Acest an pentru mine a fost un an foarte bun! Am reusit sa imi indeplinesc obiectivul in proba de 30000 m cu doua recorduri nationale Acum imi continui pregatirea pentru Campionatul Balcanic si European de Cros. Sper sa vin cu un rezultat foarte bun la aceste doua competitii .”– Adrian GarceaGarcea e lansat pe calea medaliilor. Adrian e campion national la cros (Juniori 1)

Adrian Garcea a facut record national la 3000 de metri in Italia, la Conegliano. Atletul antrenat de Ion Bura a doborat recordul national  detinut de Ionut Bura, baiatul antrenorului sau. Garcea a coborat sub 8:05:00. la concursul de la Conegliano pe 15 Iunie. Rezultate aici!

Adrian Garcea a alergat  in Italia si 10000 de metri la un concurs de strada, o competitie de rang european de strada, cu toti juniorii si i-a intrecut cu 500 de metri.

Garcea e lansat pe calea medaliilor de antrenorul Ion Bura, face recorduri si acumuleaza experienta.

„Sunt sustinut in primul rand de antrenorul meu domnul Ion Bura ,de prieteni si familie . Acum voi pleca intr-un cantonament de pregatire mai intens pentru Campionatul European de Cros . Cantonamentul va fi in Baile Felix ,voi sta 3 saptamani . Campionatul Balcanic va fi pe data de 4 Noiembrie.”

Adrian Garcea a castigat si la Internationalele de la Cluj. Atletul de la CS Pandurii Targu Jiu s-a impus in 3:45:66. Pe doi a incheiat Nicolae Marian Coman, iar pe trei Ionut Marius Dumitru de la CSU Cluj Napoca.

Autor: Ovidiu Pețenghea