George Jinga a castigat 10k la Zarnesti Challenge. Urmeaza schi alpinism

221
George Jinga a castigat 10k la Zarnesti Challenge. Urmeaza schi alpinism

George Jinga a castigat anul trecut pentru Skimo Team Dinamo medalia de argint  la Campionatul European de Schi Alpinism, la cadeti. George a evoluat pe plan international sub supravegherea lui Rares Manea. Campionul national a terminat pe locul 11 la vertical si la individual in Austria la Bischofshofen. Rares a fost pe locul 6 la sprint,  locul 21 la vertical in Germania si locul 18 la individual si pe locul 5 la vertical la Martello, in Italia.

George Jinga a castigat 10k la Zarnesti Challenge. Declaratia invingatorului si parcursul sportivului antrenat de Rares Manea pe plan international.

George Jinga a castigat 10k la Zarnesti Challenge. Urmeaza schi alpinism”O cursa scurta, insa foarte intensa. M-am bucurat de scurta urcare din plin. Pe plat si pe coborare am incercat sa am un ritm cat mai bun. Un bun antrenament ca sa nu uitam cum e senzația unui concurs. Sa vina iarna!!!”-George Jinga declaratie postata pe pagina oficiala.

Cross 10 km
– Total climb : 299 m.
– Total descent : 312 m.
– Lowest point : 679 m. alt.
– Highest point : 842 m. alt.

”Am avut o medalie de bronz anul acesta la Mondiale in proba de vertical și un loc 4 la individual, iar in Austria, la Bischosfhofen am venit pe primul loc la ambele curse.”-George Jinga

George Jinga este campion national la schi alpinism si a reprezentat cu succes Romania la nivel international dupa antrenamentele lui Rares Manea.

„Alpen Cup s-a incheiat cu succesul lui Coltea in clasamentul general, la juniori. 2018 a fost un sezon foarte bun cu intreceri la Europene si la Nationale. Avem sase medalii la campionatul national. Avem medalie de vicecampion european si  locul 6 la Campionatele Europene de Sprint prin Constantin Surdu. Avem victorie in Alpen Cup prin Coltea si am obtinut locul 5 la seniori. Sunt rezultate foarte bune care nu au mai fost obtinute de o echipa din Romania (nu vorbim de echipa nationala fiindca este alt context). Copiii au avut 15 curse programate in interval de 3 luni. Au raspuns foarte bine!  -Rares Manea sportiv si antrenor Dinamo Skimo Team.

La Zarnesti s-a impus si Viorel Palici. Declaratia dupa intrecerea de 21 km o gasiti pe AIMX AICI!