Icarus Florida UltraFest: Doi romani alearga de 48 de ore! Mai au 4 zile de lupta si suferinta

442

 La 48 de ore de la start Nicu Buceanu este in continuare liderul alergatorilor inscrisi la proba de 6 zile. Adrian Bontiu a clacat psihic dupa 30 de ore, dar acum este bine si continua concursul.

Adrian Bontiu: „Am cazut moral!”

Adrian Bontiu260 de kilometri a alergat Nicu Buceanu in primele 48 de ore. Este lider in continuare. Lupta este incredibila: atat cu propriile limite, cat si cu adversarii. Americanul de 63 de ani, Brad Compton, nu pare deloc dispus sa cedeze si este la 26 de kilometri in spatele romanului. Pe langa efortul fantastic, unii dintre concurenti se confrunta deja cu epuizarea. Adrian Bontiu nu a reusit sa se odihneasca deloc in primele 24 de ore. aimx.ro a vorbit cu el fix la 48 de ore de la start.

 „Fizic sunt bine. Am căzut moral ieri după 30 de ore din cauza oboselii acumulate in primele 24 h si nu m-am putut odihni. Dar pana la urma am reușit sa dorm vreo 5 ore si mi-am recăpătat încrederea. Sper sa recuperez o parte din ceea ce nu am reușit sa fac ieri.” 

Adrian este pe locul 7 in clasament, dupa ce a parcurs 154 de kilometri in doua zile. Nicu Buceanu a vorbit si el in exclusivitate pentru aimx.ro despre provocarile unui ultramaraton.

„Ca sa poti sa termini un astfel de concurs ai nevoie de o pregatire fizica de fier. Ai nevoie de o alimentatie corecta care trebuie urmata la timp pentru ca orice eroare iti poate provoca daune. Incepand de joi vor lua startul si concurentii de la 72 de ore, vineri de la 48, urmati de cei de la 24 de ore. Va fi mult mai animat si mult mai bine pentru noi ca vom fi mult mai multi si vom trece mai usor peste momentele grele.”

   Vesti bune! Se aglomereaza traseul! De joi intra in „scena” si concurentii de la 72 de ore.  

Nicu Buceanu Florida Icarus UltraFestVremea nu tine deloc cu alergatorii care sufera de caldura chiar daca astazi a mai plouat in reprize scurte de 10 minute.

„Locatia este una extraordinara. Este un parc aflat la 4 kilometri de Oceanul Atlantic. Organizarea este impecabila. Efectiv nu am gasit niciun defect. Vremea din punctul meu de vedere este foarte dificila pentru ca in timpul zilei temperatura urca pana la 30 de grade. Imaginati-va cum este sa faci efort atatea zile si atatea zeci de ore. Intram in a treia zi si vor urma inca 3, cele mai grele” a mai completat Nicu Buceanu.

Concursul de 6 zile se va incheia sambata la ora 16, ora Romaniei.