INEDIT: Castiga Apuseni Ultra Race (170 km) si ai inscriere gratuita pe viata

745

    Cine castiga Apuseni Ultra Race, cursa de 170 de kilometri, are inscriere gratuita pe viata. Este vorba atat de castigatorii de la masculin, cat si de cei de la feminin. Si aimx.ro pune la bataie o inscriere gratuita in cursa de 40 de kilometri. Detalii, in articol!

  Valoarea este rasplatita la Apuseni Ultra Race. Andrei Tale este primul care beneficiaza de inscriere gratuita

castiga Apuseni Ultra Race   Decizie inedita luata de organizatorii A.U.R.. Cine castiga cursa de 170 de kilometri din cadrul competitiei va beneficia de inscriere gratuita pe viata la aceeasi proba. Singura conditie impusa este de a lua startul macar o data la 3 ani. Cozmin Ardelean, organizatorul Apuseni Ultra Race, a explicat pentru aimx.ro hotararea: „A fost o idee care mi-a venit pe moment, anul trecut, inainte de festivitatea de premiere. Cei care au fost prezenti in 2017 stiau de aceasta intentie, doar ca nu am popularizat-o pana in prezent. Este o decizie care se aplica inca de la prima editie. Primul alergator care beneficiaza de ea este Andrei Tale, castigatorul din 2017.”

Decizia vine in completarea unei alte idei. Cei 4 alergatori care au abandonat la prima editie vor beneficia de inscriere gratuita in 2018 pentru a-si duce cursa la bun sfarsit.

Tibi Useriu va lua startul la editia din acest an

31 de alergatori s-au inscris pana in prezent la cursa de 170 de kilometri. Printre ei se afla si castigatorii Maraton 8500 din acest an: Balint Bartha si Kovacs Zsolt. Si Tibi Useriu a confirmat prezenta la startul celei mai lungi curse din cadrul Apuseni Ultra Race.

Competitia se desfasoara in perioada 21-23 septembrie si mai are programate doua curse: de 100, respectiv 40 de kilometri.

INSCRIERE GRATUITA LA CURSA DE 40 DE KILOMETRI

     aimx.ro ofera o inscriere gratuita la cursa de 40 de kilometri, prin tragere la sorti, celor care ghicesc pana duminica 22 iulie 2018, ora 20.00 primii doi ambasadori ai Apuseni Ultra Race. Raspundeti printr-un singur comentariu la postarea de pe pagina de facebook aimx.ro. In cazul in care sunt mai multe raspunsuri corecte va fi realizata o tragere la sorti (prin random.org) pentru desemnarea castigatorului. Oferim si indicii. 🙂 Ultramaratonisti. Romani. Vezi FOTO cu cei doi.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Stefan Cujma, Lazar Tibor