Intrecerile mondiale de schi au fost anulate. Ce se intampla cu romanii

88
Intrecerile mondiale de shi au fost anulate. Ce se intampla cu romanii

Intrecerile mondiale de schi au fost anulate din cauza coronavirusului. Romania a fost reprezentata la Mondialele de schi alpin din Norvegia. La Narvik, Diana Andrea Rentea a terminat pe 27 la Super G. Concursul a fost castigat de austriaca Magdalena Egger. La Slalom Urias sportiva romana a fost pe 61. Alex Stefanescu a terminat coborarea de la WJC pe locul 46 la 3.2 sec de locul l. A castigat Alexis Monney din Elvetia.

Intrecerile mondiale de schi au fost anulate din cauza Covid19. La Mondialele de Juniori nu s-a mai concurat la paralelul pe echipe, la slalom, si nici la slalomul urias rezervat baietilor.

Diana Rentea a terminat intrecerea la Combinata pe 29. Au fost doua abandonuri in mansa a doua. Prima mansa a scos din intrecere nu mai putin de 26 de sportive. Diana Rentea a terminat cu timpul total 1.51.02. Campioana mondiala la Combinata la nivel de junioare a devenit Magdalena Egger din Austria. Timpul invingatoarei a fost 1.39.23. A doua clasata tot din Austria a fost Lisa Grill la +0.53 de Magdalena.

Intrecerile mondiale de shi au fost anulate. Ce se intampla cu romanii

Rentea termina Super G pe 31 la Mondialele de Juniori, la schi alpin in Norvegia.

Diana Rentea e dubla campioana la Nationalele de Schi Alpin atat la sub 18 ani cat si la sub 21 de ani, la junioare, la Poiana Brasov!

Intrecerile mondiale de shi au fost anulate. Ce se intampla cu romanii

Alexandru Stefanescu a obtinut primul loc in probele de slalom urias si slalom, masculin, U21. Campionul este legitimat la clubul CSA Steaua, unde il are ca antrenor pe Szilagyi Andrei. Alexandru Stefanescu este multiplu campion national la juniori si a obtinut al doilea titlu national si la seniori. Campioana Nationala este Iulia Benga protagonista si saptamana trecuta in Poiana la SES Nation Cup unde a castigat 3 din cele 4 probe de slalom!

Pe AIMX puteti citi aici si despre campioana nationala la slalom, la sub 16 ani si victoria pe care a obtinut-o in strainatate.

Autor: Ovidiu Pețenghea