Ionut Dumitru in ritm de mars face performanta. Evolutia in 2020

104
Ionut Dumitru in ritm de mars face performanta. Evolutia in 2020

Ionut Dumitru a urcat pe podium la Campionatul Balcanic de Mars din Ucraina dupa care a intrat in asteptare. Pandemia de Coronavirus a stopat intrecerile momentan. Gabriel Milosi a facut echipa cu Ionut Dumitru la intrecerile balcanice de Mars. La editia din acest an, in martie, Gabriel si Ionut au urcat pe podium dupa sportivii din Ucraina, respectiv, Turcia.

Ionut Dumitru a inceput marsul in 2014. Antrenorul lui este Lucretiu Teodorescu. Ionut a debutat in 2014 la Campionatul National de mars la copii in proba de 2 kilometri Mars. S-a clasat pe locul 3.

Ionut Dumitru in ritm de mars face performanta. Evolutia in 2020

”Eram cel mai mic din grupa in cantonament. Faceam alergari pe vremea aceea, ploua afara,iar colegii mei faceau tehnica specifica de mars in sala. Antrenorul meu m-a pus si pe mine sa fac, am prins miscarea repede iar dupa 3 luni de pregatire am obtinut medalia de bronz la copii la 2 kilometri.”-Ionut Dumitru

Ionut Dumitru este campion national de juniori 3 in 2015. A obtinut titlul de campion national de juniori 2 in 2017. Si-a aparat titlul in 2018 cu un cel mai bun timp al sau pe 10 kilometri mars 45.49. In 2018 a participat la Campionatul European de juniori 2 unde a terminat pe locul 15.

Ionut Dumitru in ritm de mars face performanta. Evolutia in 2020

Ionut Dumitru este campion national de juniori 1 la 10 kilometri mars in 2019. Pe lan international a obtinut locul 17 individual la Cupa Europei de mars. Cu echipa s-a clasat pe locul 8.

Ionut Dumitru este campion national la proba de 20 kilometri mars la juniori 1. Timpul inregistrat a fost de o ora 38 de minute. Este vicecampion de juniori 1 in acest an . Tot in 2020 a fost pe locul 3 la Campionatul Balcanic de mars din Ucraina cu echipa Romaniei la proba de 10 km mars alaturi de colegul sau Gabriel Milosi.

Pe AIMX puteti citi si despre competitiile Spartan Race din acest an. Deciziile organizatorilor le gasiti aici!

Autor Ovidiu Pețenghea