Irina Lepsa mai face un pas spre Jocurile Olimpice! Medaliile de aur se aduna

267
Irina Lepsa mai face un pas spre Jocurile Olimpice! Medaliile de aur se aduna

Irina Lepsa a castigat trei medalii de aur la cea de-a 12-a editie a Cupei Mediteraneene. Este o etapa de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in 2020.

Irina Lepsa a dominat intrecerea din San Marino care a fost organizata in sala ”Multieventi Sport Domus”.Irina a concurat in limitele categoriei 64 kilograme.

Irina Lepsa a avut 6 incercari reusite din 6. Evolutia la total a fost de 230 kilograme. La smuls, Irina a castigat cu 103 kilograme. La stilul aruncat a castigat cu 127 kilograme.
Irina Lepsa este legitimata la CS Olimpia Bucuresti si a fost supervizata de antrenorul Doru Agache.

Irina Lepsa mai face un pas spre Jocurile Olimpice! Medaliile de aur se aduna”Sunt calificari pentru Jocurile Olimpice si acumulez puncte. Sunt multumita.  Am avut Campionatele Mondiale de seniori in urma cu o saptamana jumatate. Sunt multumita de total care este sub 5 kilograme de personal best. A fost usor la ambele stiluri in San Marino. M-am mobilizat pentru Cupa Mediteraneana. Urmatorul concurs va fi tot unul de calificare pentru Jocurile Olimpice. Voi concura in Tunisia!”-Irina Lepsa

La Campionatele Mondiale de haltere de la Pattaya, Thailanda, Irina a fost pe 4 cu 109 kilograme.

La Campionatele Europene de Haltere, Irina Lepsa a obtinut doua medalii de argint la 64 Kilograme, la stilul smuls si la total  si una de bronz, la aruncat. Anul trecut la Campionatul European, de la Izvorani, Irina a obtinut argint (smuls, aruncat, total).

Anul acesta Irina a concurat de Paste la Antipozi. Halterofila de la CSM Bucuresti a cucerit medalia de aur la Arafura Games. A fost tot o competitie criteriu olimpic de calificare. Irina Lepsa a concurat la Darwin, in Australia.

La 64 de kilograme, Irina a castigat concursul cu un total de 217 kilograme. A avut 97 kilograme la smuls si 120 la aruncat.

Pe AIMX puteti citi AICI cine are cele mai bune rezultate la Campionatele Mondiale de Atletism.

Autor: Ovidiu Pețenghea