Jocurile Olimpice: Un loc cat o medalie pentru Raluca Stramaturaru in FINALA de la sanie

846

  Raluca Stramaturaru a obtinut rezultatul carierei la Jocurile Olimpice de Iarna din Coreea de Sud. Raluca a terminat finala de la sanie pe locul 7. Performanta este una extraordinara pentru sporturile de iarna din Romania. Locul obtinut de Raluca Stramaturaru este cea mai importanta clasare pentru Romania la Jocurile Olipmice de Iarna in concursul de sanie feminin.

Succes pentru Romania la nivel mondial in sporturile de iarna
Raluca Stramaturaru

Raluca Stramaturaru a intrat in finala cu al noualea timp. Sportiva legitamata la CSA Steaua a avut o evolutie fantastica in compania celor mai importante 20 de sportive ale lumii. A reusit un timp de 46 de secunde si 681 de sutimi. Raluca s-a instalat pe locul intai cand mai erau 9 sportive de concurat. Romanca „si-a pastrat” medalia de aur la gat timp de alte 3 evolutii apoi a fost depasita de mult mai titratele sale adversare.

Raluca face sezonul carierei dupa ce in primavara a castigat Cupa Natiunilor la Sanie. Performanta Ralucai Stramaturaru este cel mai bun rezultat pentru Romania la Jocurile Olimpice de Iarna din 1994 incoace. Atunci, tot la sanie, Ioan Apostol și Liviu Cepoi au încheiat finala în proba de dublu pe locul 6.