Laura Coman e prima in ierarhia europeana la tir si in mai.

198
Laura Coman e prima in ierarhia europeana la tir si in mai.

Laura Coman e prima si in acest an in clasament. In luna mai figura in clasament cu 3020 rating, fata de a doua clasata, rusoaica Galashina cu 1239 rating. In top 15 e si Roxana Sidi cu 267 rating.

Laura Coman e prima in Europa la tir pusca 10 metri aer comprimat. Dinamovista e a treia in lume!

Doua sportive nascute in 1999 sunt inaintea Laurei in ierarhia mondiala. Indianca Elavenil Valarivan si sportiva din Taipei, Lin Ying Shin. Sportiva nascuta in 1993 are 715 rating in ierarhia mondiala. In fata Laurei sunt Lin cu rating 1011 si Valarivan cu 1331.

Laura Coman domina intrecerile la pusca 10 metri aer comprimat. In Polonia, la Campionatul European de la Wroclaw, Laura a castigat medalia de aur in fata sportivei Anastasiia Galashina din Rusia. Pe podium a fost si Andrea Arsović din Serbia

Laura Coman domina si ierarhia continentala. Pe 1 februarie in clasamentul european, Laura era pe primul loc in fata Ninei Christen din Elvetia si a Nikolei Marozova din Cehia.

Laura Coman a reusit in proba de pusca aer comprimat 10 metri sa se califice la turneul olimpic de la Tokyo.

”Am revenit la Dinamo pentru antrenamente fizice dar nu si in sala. Momentan din cauza restrictiilor sunt permise antrenamente doar in aer liber.”-Laura Coman

Laura Coman e prima in ierarhia europeana la tir si in mai.

Pe plan intern in februarie, in acest an la Nationalele de seniori la tir in probe de aer comprimat a reconfirmat suprematia sectiei de tir a CS Dinamo Bucuresti.

Cel mai bun rezultat al competitiei a fost reusit de Laura Coman. Sportiva antrenata de Olimpiu Marin a castigat finala probei individuale cu un rezultat fabulos, 253,3 puncte, cu patru zecimi peste recordul mondial. Laura a contribuit din plin si la titlurile de la echipe si de la mixt, alaturi de Alin Moldoveanu. Antrenori la Dinamo sunt Olimpiu Marin si Dana Cohanciuc. Dinamovistii au luat toate titlurile puse in joc la pusca (cinci), plus alte trei in probele de pistol.

Sursa CS DINAMO

Pe Aimx puteti citi aici si despre prima operatie suferita de Ana Maria Branza Popescu.

Autor Ovidiu Pețenghea