Laura Popescu este campioană națională la 6 ore. Declarația sportivei

448
Laura Popescu este campioană națională la 6 ore. Declarația sportivei
Sursa Federatia Romana de Atletism

Laura Popescu s-a impus la întrecerea de la Naționale cu 70,90 kilometri. Sportiva legitimată la Csm Cluj-Napoca Și Csu Reșița a parcurs 35 de tururi. Ionela Dobrita a fost a doua cu 67,40 km. Sportiva de la CSM Cluj Napoca a fost urmată de Elena Moga de la CSM Craiova cu 62,20 km.

Laura Popescu a vorbit pentru AIMX după succesul în proba de 6 ore alergare de la Campionatele Naționale din capitală.

”A fost o cursa exact pe placul meu dar am prins si o zi perfecta. M-am autodepasit. Am avut cateva emotii deoarece a fost prima cursa de genul acesta. Cel mai mult am alergat 53 de km la Campionatul Mondial de alergare montana dar nu se compara montana cu alergarea pe astfalt.”

Laura a explicat cum a facut diferenta la intrecerea de 6 ore organizata in jurul Arenei Nationale.

”Pot spune ca iubesc sa alerg pe astfalt de aceea proba mea favorita este maratonul dar acum mai am o proba pe care o indragesc , 6 ore simt ca e proba ce imi da o satisfactie neexplicabila. In cursa de la Nationale am plecat 1 tur cu doua dintre adversarele mele dar nu am mai avut rabdare si am plecat din pluton marind tempoul de alergare. Nu pot spune ca am facut o pregatire speciala deoarece m-am decis sa alerg aceasta proba in ultima luna. Am facut mult volum in ultima luna si am zis ca vreau sa vad cati km pot alerga in 6 ore. Nici nu ma gandeam ca o sa castig si o sa alerg 70.90 km. Se pare ca am o mobilizare foarte buna cand vine vorba de concurs. Acest an a fost mai ciudat, cu virusul acesta multe competiti nu s-au mai tinut si abia asteptam sa particip. Nu m-a afectat foarte mult,doar dorul concursurilor. Ma pregatesc zilnic dar am si un job pe langa antrenament , lucrez in cadrul armatei ,sunt operator radio ,incerc sa le fac pe amandoua desi nu e usor dar cand faci ceva cu drag totul e mai frumos .Cursele sper din tot sufletul sa se tina anul acesta iar eu voi participa la Campionatul National de maraton. Vreau sa imi fac un Personal Best !”-Laura D Popescu

Pe pagina de Facebook Aimx găsiți aici informații, foto si LIVE VIDEO de la Arena Națională.  Aflați aici și ceilalți câștigători!