Lea Trifu castiga tot la slalom urias, la Nationale! Performanta in schi alpin

727
Lea Trifu castiga tot la slalom urias, la Nationale! Performanta in schi alpin

Lea Trifu face performanta la nivel national si participa la concursuri internationale la slalom urias. Titlul  national a fost cucerit cu cea mai buna prestatie la ( nivel U18, U21, si senioare). Sandra Narea si Krisztina Toth au fost si ele pe podium la senioare. Top 3 la U21 si U18 a fost completat de Krisztina si de Maria Constantin.

Lea Trifu practica schiul de performanta de la varsta de 7 ani.

„Parintii mei au fost cei care au avut cea mai mare influenta asupra deciziei de a face schi. Sunt plini de energie si iubesc  sporturile de iarna.”

Lea Trifu a vorbit pentru AIMX despre prima incercare pe schiuri la varsta de 3 ani.

”Desi e o varsta extrem de frageda, am descoperit o adevarata pasiune, un sentiment de bucurie as putea spune. Am inceput treptat, mai intai concursuri locale, apoi nationale si mai apoi cele internationale. De 3 ani sunt legitimata la Clubul de Schi Dinamo Brasov.”

Lea Trifu este antrenata de Florin Cristea 

”Este un om deosebit, caruia ii multumesc pentru tot sprijinul acordat. Anul acesta a fost unul greu pentru mine deoarece am examenul de bacalaureat. Totusi, am incercat sa ma concentrez cat de mult am putut, mai ales la antrenamente. Am fost incurajata de toti cei din jurul meu, atat de familie si antrenor, cat si de prieteni.”

In acest an, nationalele au fost din nou o provocare pentru Lea Trifu. Examenul a fost trecut cu cel mai bun rezultat.

„Am dat totul pentru ca stiam ca voi concura cu fete mai mari, fete care au mai multa experienta decat am eu. Ma bucur ca am reusit sa obtin aceste rezultate in urma efortului depus si voi incerca in continuare sa progresez in ceea ce fac! Sper ca si anul viitor sa am parte de asemenea reusite!”

Autor: Ovidiu Peţenghea