Leonard Mitrica si Crina Buzgan se remarca la Parangul Night Challenge 2021

109
Leonard Mitrica si Crina Buzgan se remarca la Parangul Night Challenge 2021

Leonard Mitrica si Crina Buzgan au fost cei mai buni la alergarea de la Parângul Night Challenge. Cursă nocturnă, de tip “vertical race” Deviza întrecerii este: iarna, noaptea spre piscuri! A fost un traseu de 4,5 kilometri cu o diferență de nivel de 1000 de metri. Întrecere la lumina lanternelor frontale, în alergare sau împingând în bețele schiurilor de tură. La schi s-au remarcat Cristian Merce și Mara Voicu.

Leonard Mitrica si Crina Buzgan au incheiat in 42.53, respectiv o oră și 9 secunde, Crina. La schi Merce a încheiat după o oră două minute și 54 de secunde. Mara Voicu a fost cea mai rapidă în 01:11:29.


Evenimentul este tradițional și a ajuns la a 8-a ediție. Este organizat de AS Bike & Run Petroșani, Avram Iancu și prietenii, forțe din Parâng, în co-organizare cu Primăria și Consiliul municipiului Petroșani. Întrecerea a fost pe Vârful Parângul Mic, la peste 2000 de metri altitudine.

Leonard Mitrica si Crina Buzgan se remarca la Parangul Night Challenge 2021
sursa Crina Buzgan

”Ca să respect tradiția, eu îmi încep anul competițional în Parâng!
Am fugit 4,5 km/ 1000 metri diferenta de nivel la lumina frontalei, prin zapadă și vânt. Sunt fericită că mi-am revăzut colegii de alergare, că am simțit din nou emoția unui concurs. Sper că anul acesta să ne aduca zile bune și să ne revedem și la alte competiții sportive. Felicitari organizatorilor pentru seriozitatea de care dau dovadă în organizarea concursului, cât și concurenților care au învins „bestia” din Parâng.”-Crina Buzgan pe pagina de socializare.

Crina a fost prima dupa 19 concurenti care au terminat sub o ora. Top 3 la masculin a fost: Leonard Mitrica, Ionatan Binzaru si Cristian Mosoiu. La feminin dupa Crina au terminat in top 3 Stefania Buzincu si Sinela Viezuran .La schi, Cristian Merce a fost urmat de Catalin Dascalu si de Cristian Bitoi. Dupa ei s-a clasat castigatoarea, Mara Voicu. Top 3 la feminin a fost conturat cu Ioana Ciulei si cu Ioana Alexandra Chivu.

Pe AIMX aflati aici despre medaliile castigate de Romania la Judo