Mădălina Florea și Cristian Luțic se impun la 10k în Maratonul Bucureștiului

309
Mădălina Florea și Cristian Luțic se impun la 10k în Maratonul Bucureștiului

Mădălina Florea și Cristian Luțic au alergat în 34.47, respectiv 34 de minute la proba de 10 kilometri în cadrul Bucharest Marathon! După Mădălina Florea au terminat Elena Alexandrescu, în 38.47 și Maria Gabriela Herman în 39.26.

Mădălina Florea și Cristian Luțic au fost cei mai rapizi. Top 3 la masculin a fost completat după Cristian de Ruben de Vicente cu timpul 34. 15 și de Bogdan Holubas cu finish în 34.40.

Mădălina Florea a trecut peste accidentare și a câștigat întrecerea de 10 kilometri la Bucharest Marathon! La finalul probei, Mădălina a declarat pentru AIMX:

Mădălina Florea și Cristian Luțic se impun la 10k în Maratonul Bucureștiului

”A fost foarte bine! A ieșit exact cum mi-am propus doar că un mic accident din timpul cursei mi-a creat puține probleme. Am căzut și asta mi-a luat puțin până m-am redresat pe un timp ridicat dar per total sunt mulțumită!”Mădălina Florea

În program sunt și:

Conform organizatorilor coridorul de start este împărțit în sectoare. Fiecare alergător va avea acces DOAR în sectorul de start unde este alocat conform numărului de concurs.

La 10 kilometrii traseul a fost pe Bulevardul Libertății, în dreptul Parcului Izvor. Sosire la Piața Constituției.

Sectoarele și coridoarele de start sunt semnalizate clar, la intrările acestora. Fiecare participant are obligația de a se informa din timp în legătură cu sectorul alocat numărului de concurs primit. De asemenea, fiecare participant trebuie să se conformeze obligației de a se deplasa în sectorul alocat în cazul în care îi este indicat că se află într-un sector de start greșit.

Aici vedeți și finishul Mădălinei Florea!

Pe AIMX aflați aici și despre evenimentul de la „Cheile Gradistei” care îi așteaptă pe alergătorii montani pe 13 și 14 noiembrie la Spartan Race România.Este un eveniment de amploare la nivel mondial cu mare succes și în România. Ajunge la a 4-a ediție în țara noastră.

Autor Ovidiu Pețenghea