Madalina Florea vorbeste dupa o noua victorie! Mondialele se apropie

234
Madalina Florea vorbeste dupa o noua victorie! Mondialele se apropie

Madalina Florea vorbeste la finalul  Maratonului din Bucuresti. Madalina a castigat la semimaraton. A fost antrenamentul pentru Campionatul Mondial de Alergare Montana de Lungă Distanță. Sportivi sighișoreni au fost pe podium la competiții importante organizate la București. S-a desfășurat Campionatul National de Maraton. Colegul Madalinei, Rareș Miklos a reușit sa termine cursa pe locul 2 la categoria tineret.

Madalina Florea vorbeste despre ultima cursa inainte de Campionatul Mondial de Alergare Montana! Sportiva de la CSM Sighisoara va fi in Argentina pe 15 noiembrie ca sa alerge la Villa La Angostura.

Madalina Florea vorbeste dupa o noua victorie! Mondialele se apropieSportivii sighisoreni antrenati de profesororul Avram Ioan s-au aflat in prim plan la Bucuresti. La primul lui maraton, Rareș Miklos de la CSM Sighisoara a reusit sa se claseze pe locul 2 la categoria tineret.

”Am coborat cu o zi inainte de concurs de la altitudine. In saptamana trecuta am racit. A nins la munte. Nu am obtinut un timp senzational. Dupa 10 kilometri imi stabilisem deja primul loc. Urmeaza Campionatul Mondial si am facut cursele ca sa nu ma accidentez.”-Madalina Florea

Madalina Florea a fost pe 8 in clasamentul general. Maxim Raileanu a castigat in 1:04:43. Madalina a fost cronometrata in 1:20:14. La Campionatele Europene din 2016, Madalina a alergat 1:11:56 in Olympisch Stadion, Amsterdam.

”Mi-am revenit psihic dupa operatie si am reintrat in competitii. Trebuie sa ma motivez mai mult. Nu vreau sa dau gres. Nu mai schimb nimic in pregatire. Fac antrenamentele la Sighisoara. La inceputul lui noiembrie plecam in Argentina.”-Madalina Florea

Inainte de Maratoul din Bucuresti, Madalina a fost in pregatire la Piatra Arsa.  Pentru Campionatul Mondial de alergare montana, Madalina se afla in echipa cu Andreea Pîșcu, Cristina Simion si Denisa Dragomir.

Pe AIMX puteti citi si despre victoria Adelei Baltoi la 10k la Maraton in Bucuresti! Sportiva de 27 de ani nu mai concureaza pentru clubul Pandurii dar contiua sa castige. Articolul este AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea