Maria Luisa Răşină e campioană la Schi-role. Prima cursă pe role stilul clasic

141
Maria Luiza Răşină e campioană la Schi-role. Prima cursă pe role stilul clasic

Maria Luisa Răşină a terminat sezonul competițional de vară. Campioana a luat startul la două întreceri naționale (biatlon role și schi fond role). La întrecerea de 7,5 kilometri Liber, Maria a întrecut-o pe colega de la CSA, Ana Larisa Cotruș. Sara Timeea Lorincz de la Dinamo a fost pe 3.

Maria Luisa Răşină a vorbit despre succesul de la Naționale.

Maria Luisa Răşină e campioană la Schi-role. Prima cursă pe role stilul clasic

”Au fost întreceri care s-au derulat puțin mai diferit având in vedere situația pandemică. Dorința și obiectivul meu au fost sa obțin clasări pe podium la Campionatul Național de schi fond role. Dorinta mi s-a îndeplinit castigand probele de pantă și liber. În ultima probă cea a stilului clasic am fost aproape de a câștiga a treia medalie de aur. Diferența a fost de 3 secunde. Mă consider mai mult decât mulțumită având in vedere ca a fost prima mea cursă pe role stilul clasic în calitate de sportivă de performanță.”

În acest an Maria Luisa Răşină a obţinut medalia de argint la categoria Under-23, la Campionatele Mondiale de winter triathlon de la Asiago (Italia). Luisa Maria Rășină reprezintă România în competițiile de biatlon. S-a născut la data 14.08.1997. 

”Mi-am dorit,am muncit,nu mi-am pierdut speranța,fiecare sportiv trece prin perioade mai bune sau mai rele, însă roadele se culeg la sfârșit. Sentimentul de reușită este minunat. Sunt nerăbdătoare pentru sezonul de iarnă! Sper din suflet ca lucrurile să se îmbunătățească și să ne putem continua activitățile sportive.”

Sara Timea Lorincz s-a impus la 7,5 kilometri Clasic la Naționale. La junioare cea mai bună a fost Delia Ioana Reit.

Campioană la junioare 2 pe distanța de 5 kilometri Liber este Adelina Rîmbeu. Adelina s-a impus și la 5,6 kilometri pantă Liber.

Sursa foto CSA Steaua București

Pe AIMX aflați aici și despre succesul lui Petrică Hogiu și al antrenoarei Rodica Drăguș.

Autor Ovidiu Pețenghea