Mariana Nenu alearga 7 maratoane in 7 zile consecutive

193

Ultramaratonista Mariana Nenu incheie anul 2019 cu o noua provocare. Si-a propus sa alerge 7 maratoane in 7 zile consecutive. Este pentru prima data in cariera cand incearca sa duca la sfarsit un astfel de proiect. Va alerga atat pe plat, cat si pe trail. Mariana Nenu este proaspata recordmana nationala la 6 ore de alergare. 

Primul din cele 7 maratoane a avut loc in parcul Al.I.Cuza din Bucuresti. Startul s-a dat la ora 4 dimineata

Mariana Nenu 7 maratoaneA fost destul de frig. Am avut un timp de 4 ore si 29 de minute. Mi-am propus ca pe plat sa alerg sub 5 ore. Cel de-al doilea maraton va avea loc duminica dimineata in parcul Herastrau. La ora 8 voi pleca de la intrarea din Charles de Gaulle. Luni voi alerga la Brasov”, a declarat pentru aimx.ro Mariana.

Mariana Nenu a imbunatatit recordul Romaniei la 6 ore de alergare. Performanta a fost obtinuta la Barcelona, la sfarsitul saptamanii trecute. Alergatoarea din Bucuresti a alergat 72,9 kilometri. A reusit un rezultat mai bun cu 2,7 kilometri fata de precedenta performanta. A alergat atunci cu mai putin de 5 minute pe kilometru. A incheiat competitia pe locul 3 la feminin si 9 la general.

Autor: Vlad Lucian Arhire