Marina Baboi- cel mai bun timp alergat in Romania in ultimii13 ani, la 60m. !!!

965
Marina Baboi- cel mai bun timp alergat in Romania in ultimii13 ani, la 60m. !!!

Marina Baboi ataca la o saptamana dupa adjudecarea celor trei titluri nationale de tineret si seniori, Campionatele Balcanice de sala. Competitia este programata sa se desfasoare la Sofia.

Marina Baboi atleta legitimata la LPS Buzau si CSA Steaua va alerga in Bulgaria.

Forma etalata la Nationale o recomanda pentru performanta si la Balcaniada. Campioana la Finala Nationalelor de seniori si tineret, Andreea Marina a alergat senzational. Atleta nascuta pe 4 iunie 1999 a castigat medaliile de aur la 60m senioare,  la 60m tineret si cu stafeta 4x400m. !!!

Marina Baboi ataca intrecerea din Bulgaria dupa ce a castigat intrecerea la senioare la 60 de metri (7,36 in finala). 

Statistica arata un progres evident pentru Andreea Marina Baboi: 7,36 secunde in finala probei de 60 metri plat. Locul 4 mondial in topul U20 al probei. Cel mai bun timp alergat in cariera! Personal best si cu stafeta de 4x400m.

Marina Baboi a alergat  7,36 secunde la 60m. Este cel mai bun timp alergat în Romania in ultimii 13 ani.

Din 2005, de la recordul national stabilit de Angela Morosanu (7,30s. ) nicio junioara 1 nu a reusit sa egaleze performana.

„A fost un concurs greu, cu multe emotii. Am reusit sa ma adun. Am facut o cursa  cum trebuie, la cel mai inalt nivel. Sunt foarte bucuroasa si sper ca de acum sa vina rezultate din ce in ce mai bune .” Marina Andreea Baboi .Urmeaza Balcaniada de juniori,  Balcaniada de Seniori si finala de juniori 1, concursuri unde isi doreste performanta pentru Romania.” Ma bucur si pentru rezultatele la stafeta de 4x400m. A devenit deja o “traditie”! Am alergat in aceeasi formula de mai bine de un an. Am reusit toate sa facem o cursa frumoasa, am dat fiecare tot ce am avut mai bun. Toate suntem bucuroase ca am reusit sa aducem inca un titlu pentru CSA Steaua.” .”- Marina Andreea Baboi

La feminin stafeta  CSA Steaua ‘A’ s-a impus la Nationale cu  3:29.24. Au alergat:Baboi Marina Andreea, Nesteriuc Anamaria,  Pierdevara Florina  si Razor Bianca Denisa.

Credit foto Nea Dan facebook