Concurs chinuitor pentru Marius Cocioran: vant si ploaie, dar mai aproape cu 50 km de Jocurile Olimpice

229
Marius Cocioran continua sa lupte pentru calificarea la Jocurile Olipmice. Sportivul ar fi la a treia participare din cariera la competitia suprema a sportivilor. Marsaluitorul antrenat de Octavian Mazaran a ocupat la sfarsitul saptamanii trecute locul 3 intr-un concurs desfasurat la Tillburg, Olanda.

Cursa grea de calificare pentru Marius Cocioran in Olanda: „Am prins, probabil, cea mai nefavorabila zi din perioada asta”

Marius CocioranConcursul din Tillburg, Olanda, s-a desfasurat in cadrul unui complex sportiv. Traseul de 50 de kilometri este unul folosit in mod normal de ciclisti. „A plouat toata cursa si a batut vantul destul de tare. Plus ca a fost si rece. Voiam sa obtin un timp mai bun. Dar este ok. Cred ca la anul reusesc sa obtin calificarea” a declarat Marius pentru aimx.ro.
Marius Cocioran este cel mai experimentat marsaluitor roman. A fost prezent deja la doua editii ale Jocurilor Olimpice. Cel mai bun timp al sau pe 50 de kilometri este 3 ore, 55 de minute si 59 de secunde. Baremul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 este insa unul „ucigator”.” Sunt 60 de locuri disponibile. Baremul nu il vor indeplini mai mult de 30 de sportivi. Celelalte locuri vor fi ocupate de urmatorii ca si rezultat. Dar se iau 2 curse in considerare. Este un clasament mondial si acolo urmarim ce se intampla. Din calculele mele, probabil avem nevoie de 2 curse sub 4 ore. Sau rezultatul pe care l-am obtinut acum si mai o cursa mai tare” a mai precizat atletul pentru aimx.ro.
VIDEO CU MARIUS COCIORAN IN CURSA DE LA TILLBURG, OLANDA, AICI.
Tot pe aimx.ro puteti afla pe ce loc s-a clasat in finala de la lungime a Campionatului Mondial de Atletism, Alina Rotaru, aici!! 
Autor: Vlad Lucian Arhire
Credit Photo: Octavian Sergiu Mazaran