Medalie de bronz castigata la Bob. Andreea Grecu si Teodora Vlad sunt protagoniste

224
Medalie de bronz castigata la Bob. Andreea Grecu si Teodora Vlad sunt protagoniste

Medalie de bronz castigata la Bob, pentru Romania de Andreea Grecu si de Teodora Vlad la Konigssee, in Germania. Fetele au facut record personal la start chiar in locul unde in februarie sunt organizate Campionatele Mondiale de juniori. Echipajele Canadei si Germaniei le-au intrecut pe reprezentantele Romaniei. 

Medalie de bronz castigata de Andreea si Teodora, care au intrecut 15 echipaje.

„Am sperat la o medalie inainte sa inceapa concursul!La antrenamente timpii erau destul de stransi intre noi si celelalte adversare!Am avut doua etape de Cupa Europei pe partia din Königssee,pe data de 15 respectiv 16 decembrie. La primul concurs am avut marele ghinion sa nu ajung la timp la fisele. Atunci bobul cand a iesit din trasa, s-a indreptat spre dreapta mult si ne-am izbit foarte puternic in mantinela. Acest lucru ne-a costat aproximativ o secunda jumatate. Cum este si proverbul „Dupa furtuna apare si soarele” ,asa a fost si la noi in echipa.”-Andreea Grecu

In al doilea concurs din decembrie la Koenigssee, Andreea si Teodora s-au simtit extraordinar si au castigat medaliile de bronz.

Medalie de bronz castigata la Bob. Andreea Grecu si Teodora Vlad sunt protagoniste
Andreea Grecu, Radu Gheorghe, Alexandra Russu şi Teodora Vlad

„Ne-am facut record personal la start si am reusit un timp final care ne-a adus medalia de bronz! Pentru mine a fost un nou sentiment de bucurie,deoarece a fost si primul concurs cu Teodora Vlad unde am obtinut o medalie. Pe aceasta partie se vor tine si Campionatele Mondiale de juniori din data de 2 februarie si bineinteles ca speram foarte mult la o medalie. Am incheiat anul pe partia din Innsbruck unde au avut loc Campionatele Nationale de Bob,skeleton si sanie.In continuare ne vom antrena intens pentru a ne mentine in forma deoarece pe data de 1 ianuarie vom incepe antrenamentele oficiale pentru Cupa Europei din Winterberg.”-Andreea Grecu

La Koenigssee Andreea Grecu si Teodora Vlad au terminat dupa echipajul Canadei cu Alysia Rissling si Kristen Bujnovski. Pe doi au fost reprezentantele Germaniei, Christin Senkel si Kathleen Heigl.  Rezultate aici!