Medalie la dublu mixt pentru Romania la tenis de masa, la Campionatul Balcanic

226
Medalie la dublu mixt pentru Romania la tenis de masa, la Campionatul Balcanic

Medalie la dublu mixt pentru Romania dupa argintul echipei de fete, Alina Zaharia si Alexandru Manole castiga a doua medalie de argint  la Campionatele Balcanice de seniori! In finala de la Podgorica, tandemul din Turcia, Altinkaya/Gunduz  a castigat cu 3 la 1 in fata Alinei Zaharia si a lui Alexandru Manole. Alina Zaharia are in palmares si titlul de campioana europeana cu echipa Romaniei la Bratislava in 2015.

Medalie la dublu mixt pentru Romania, evolutie de argint pentru delegatia triclora dupa succesul echipei feminine si evolutia Alinei Zaharia alaturi de Alexandru Manole!

Medalie la dublu mixt pentru Romania la tenis de masa, la Campionatul BalcanicAlina Zaharia a reusit la simplu sa castige toate meciurile din grupa. Pe Mihailovska (Macedonia de Nord) a invins-o cu 3 la 0. Pe Vovk (Slovenia) si pe  Harac (Turcia) le-a invins cu 3 la 1. Alina Zaharia a fost programata in 16-imi contra jucatoarei Ana Tofant (Slovenia).

Sase reprezentanti ai Romaniei joaca la Podgorica, in Muntenegru. Alina Zaharia, Elena Zaharia, Tania Plăian si colegii lor Cristian Chiriță, Alexandru Manole, Paul Mladin sunt in concurs antrenati de Elena Sebe. Echipa feminina a obtinut medalia de argint in urma unei finale pierdute in fata jucatoarelor din Turcia. A fost 3 la 1. La masculin Romania a pierdut finala mica in fata jucatorilor din Serbia. A fost 3-0.

La simplu Elena Zaharia a castigat cele 3 meciuri din grupa cu 3 la 0. Pe lista invinselor sunt  Tofant (Slovenia)  Rexhaj (Albania) si Stojanovska (Macedonia de Nord). Elena Zaharia a fost programata in 16-imi cu Harisa Mesetovic (Bosnia).

Tania Plaian a terminat pe doi meciurile din Grupa. A castigat disputele cu Trelec din Slovenia (3-0) si cu Zeqiri din Kosovo(3-0). Turcoaica Yilmaz a invins-o si a castigat grupa dupa 3 la 2 cu Tania. Plaian a fost programata apoi sa joace impotriva Veronicai Mosconi (Italia) in 16-imi.

Medalie la dublu mixt pentru Romania. Rezultate la simplu masculin!

Cristian Chirita a castigat trei meciuri. Italianul Pinto l-a invins insa si a castigat grupa in fata lui Cristian. Chirita i-a invins pe Cekic (Muntenegru) pe Gutic (Bosnia) si pe Tomovski (Macedonia de Nord). Cristian a fost programat sa joace impotriva lui Marco Daldosso (Italia) in 16-imi.

Alexandru Manole a fost pe doi in grupa dupa turcul Yigenler care l-a invins cu 3 la 1. Alex a castigat impotriva lui Kostovski (Macedonia de Nord) si a lui  Jasarovic (Muntenegru) cu acelasi scor 3 la 1. Alexandru Manole a fost programat sa joace cu Zilver Gunduz (Turcia) in 16-imi.

Paul Mladin a terminat pe trei in grupa dupa Gunduz si Cvetko. Paul a castigat in fata lui Stamou (Grecia) si a lui Tapia (Albania).

Sursa Foto si info : Federatia Romana de Tenis de Masa

AIMX va spune si povestea romanului care a facut recordul national la Full IronMan! Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea