Medalie la Openul Croatiei la tenis de masa. Rezultate pentru Romania

278
Medalie la Openul Croatiei la tenis de masa. Rezultate pentru Romania

Medalie la Openul Croatiei la tenis de masa. Echipa feminina de junioare 2 a adus Romaniei argintul! In finala, Zaharia, Plaian si Uritu au fost invinse de jucatoarele din China.

Medalie la Openul Croatiei la tenis de masa. Argintul a fost recompensa pentru Zaharia, Plaian si Uritu care au ajuns in finala impotriva chinezoaicelor care s-au impus cu 3 la 1.

Medalie la Openul Croatiei la tenis de masa. Rezultate pentru RomaniaElena Zaharia a invins-o in finala pe Yuan Yuan cu 3 la 2. Tania Plăian  a pierdut in fata chinezoaicei Wu Yangchen cu 2-3. Denisa Urîtu a fost invinsa de Xiaotong Zang cu 0-3, acelasi scor obtinut de Yuan Yuan in fata Taniei Plăian.

La Varazdin a jucat si echipa formata din Claudia Caragea, Irina Rus si Andreea Teglas. Romania 2 a pierdut insa mecurile cu Taipeiul Chinez, Spania si Suedia.

La Juniori 1 cele doua echipe ale Romaniei au obtinut in grupe cate o victorie.

Pentru România 1 au jucat Iulian Chiriță, Darius Movileanu si Andrei Tomica. România 1  a pierdut meciul cu Belgia 0-3. A urmat victoria in fata selectionatei jucatorilor din SUA si Canada. Andrei Tomica a trecut de Michael Tran cu 3-2. Darius Movileanu l-a invins pe Edward Ly cu 3-1. Iulian Chiriță l-a invins pe Kai Zeherbin cu 3-0.

A urmat infrangerea in fata juniorilor din Japonia cu 1-3.

Pentru România 2  au jucat Bogdan Badea, Călin Drenea si  Darius Toma.

Tricolorii au pierdut in fata juniorilor din Cehia cu 0-3, acelasi scor incasat si in meciul contra chinezilor.

Victoria a venit in partida cu Slovenia.

Darius Toma a trecut de Mitja Omerzel cu 3-0. Bogdan Badea a pierdut in fata lui Aljaz Godec cu 2-3. Acelasi scor a fost in partida dintre Călin Drenea si Ziga Zigon 2-3. Darius Toma a revenit la masa si a castigat din nou cu 3 la 0. Adversar a fost Aljaz Godec 3-0. Jocul decisiv a fost cu Bogdan Badea castigator pentru Romania in fata lui Mitja Omerzel, scor 3-2!

Sursa Federatia Romana de Tenis de Masa

Pe AIMX gsiti aici reactii de la Campionatul National de alergare montana pe distanta scurta!