Medalie pentru Islai la Europenele de Tir! Ilie, Molnar și Sidi sunt și ele medaliate

152

Medalie pentru Raveca și Etienne la Osijek în Croația! Sportivii antrenorului Matei Marin la CSA Steaua București au reușit în proba de talere skeet la echipe mixt să obțină bronz! Este a doua medalie de bronz pentru România la Campionatele Europene! Echipa de fete a reușit să câștige confruntarea pentru bronz în proba de 10 metri pușcă aer comprimat. Echipa României a fost reprezentată de Laura Ilie (CS Dinamo-antrenor Marin Olimpiu, Roxana Sidi (CSA Steaua – antrenor Sidi Peter) și Eliza Molnar (CS Dinamo- antrenor Marin Olimpiu).

Medalie pentru România, din nou bronz la Europenele de Tir!

Medalie pentru Islai la Europenele de Tir! Ilie, Molnar și Sidi sunt și ele medaliate

Frații Islai au ajuns în poligon, s-au îndrăgostit de sport de la primul antrenament, sunt pregătiți de campionul mondial Marin Matei, iar acum sunt medaliați cu bronz la Europene!

Raveca Islai are experiență acumulată la Campionatele Europene, la care în 2019 si termina pe locul 5! Sportiva antrenată de Marian Carbunaru a fost atunci cea mai tânără trăgătoare. Vlad Ghetu trăgea și el in proba de skeet echipe mixt!

În 2019 Raveca Islai trăgea în finala Campionatelor Europene Proba Talere Skeet, cu un rezultat de 114t! A castigat germanca Eva Tamara Reichert. Vicecampioana era Vanesa Hockova din Slovacia. Elena Bukhonova din Rusia a fost pe 3.

Islai trage in finala Europenelor de talere! Aflati rezultatul junioarei

Raveca Islai trăgea la Europene în 2019 după ce a castigat Cupa Romaniei la junioare. Startul de sezon a fost cu o clasare pe podium in Cipru la Tir pentru Raveca Islai si cu noi obiective de performanta! Raveca Maria Islai s-a nascut in 2002 la Bucuresti. Trage profesionist din 2012 si a inceput seria de competitii in 2013.  Marian Carbunaru a calauzit-o si Islai face performanta pentru Romania si la CSA Steaua!

Pe AIMX aflați aici despre Marius Purice leaderul High Himalayan International Everest și expediția internațională formată din șase alpiniști din SUA, Luxemburg, Austria, Africa de Sud și România.

Autor Ovidiu Pețenghea