Medalii castigate la gimnastica la sfarsit de mai. Aflati cine s-a remarcat

408
Medalii castigate la gimnastica la sfarsit de mai. Aflati cine s-a remarcat

Medalii castigate la gimnastica artistica si la gimnastica aerobica in ultimul weekend din mai. Delegatia Romaniei a revenit de la Cupa Mondiala din Croatia, de la Osijek cu 3 medalii! La gimnastica aerobica bilantul a fost de  4 medalii de argint si 5 de bronz la Europenele de la Baku, in Azerbaijan.

Medalii castigate la gimnastica artistica, la Cupa Mondiala din Croatia, la Oijek!

Medalii castigate la gimnastica la sfarsit de mai. Aflati cine s-a remarcatCarmen Ghiciuc a urcat pe treapta a doua a podiumului in finala de la barna. In aceeasi proba Alexandra Mihai a castigat medalia de bronz. A castigat concursul ucraineanca Anghelina Radivilova. In finala de la sol, Alexandra a castigat medalia de bronz, in timp ce Maria Holbură a terminat concursul pe locul 5. Concursul a fost castigat de croata Ana Djerek.

Medalii castigate la Europenele de Gimnastica aerobica de la Baku. Au fost 10 plasari pe podium la seniori si la juniori. Cu un titlu european, alte 4 medalii de argint si 5 de bronz delegatia Romaniei se intoarce triumfatoare.

Cel mai bun rezultat a venit de la Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocşer, Mihai Popa, Marian Broţei, calificaţi de pe poziţia a treia. Tricolorii s-au impus in fata grupurilor din Bulgaria si Rusia.

La dans aerobic, Romania a obtinut bronz. Au concurat: Bianca Becze, Sandra Dincă, Izabela Dumitraşcu, Szofia Meszar, Teea Milea, Sarmiza Niculescu, Flavia Dentar si Steliana Stoenescu.

Medalii castigate la gimnastica la sfarsit de mai. Aflati cine s-a remarcatLa perechi mixte, Andreea Bogati si Dacian Barna au cucerit medaliile de bronz.

La echipe, Romania a cucerit medalia de argint!

Andreea Bogati, Marian Broţei si Mihai Popa au terminat pe locul 3 la Trio.

La juniori, Romania a obtinut trei medalii de argint si doua de bronz.

Ioana Paula Calenici, Mirela-Maria Frîncu, Catinca Ioana Geamănu, Ebru Gheneghez, Traiana Victoria Scupra, Nicole-Cătălina Straliciuc au fost pe doi la aerobic dance.  La trio, Claudia-Mihaela Gheorghe, Leonard-Marian Manta, Daniel Ţavoc au castigat medaliile de argint şi pe echipe. Medaliile de bronz au fost cucerite de Daniel Ţavoc, la individual masculin, şi la perechi mixte  de Darius Branda şi Andreea Sotânga.

Credit foto Federatia Romana de Gimnastica

Pe Aimx.ro puteti citi  aici si despre cursa de 12 ore de alergare de la Timisoara!