Medalii la Berane. Vesti despre sportivii romani care au alergat in Muntenegru

252
Medalii la Berane. Vesti despre sportivii romani care au alergat in Muntenegru

Medalii la Berane la cea de-a 63-a editie a Campionatului Balcanic de Cros. Din Campulung s-au evidentiat Madaliana Sârbu si Turcu Marius Sorin. Angela Olenici,  Anita Zaro, Adelina Bălțoi si Julia Augsburger au obtinut argint dupa alergatoarele din Ucraina, campioane balcanice la cros. 6 medalii a obtinut Romania. La individual s-a evidentiat  Mădălina Elena Sârbu! La tineret Claudia Prisecaru s-a aflat impreuna cu echipa pe podium. Romancele au bronz!

Medalii la Berane la cea de-a 63-a editie a Campionatului Balcanic de Cros. Desi este junioara 2 in primul an, Madalina Sarbu a reusit sa termine cursa pe locul 3 la juniori 1. La intrecerea pe echipe Madalina a castigat cu echipa Romaniei. Marius Turcu a obtinut locul 2 tot cu echipa României.

Medalii la Berane. Vesti despre sportivii romani care au alergat in MuntenegruIată componența lotului tricolor:
FEMININ: Angela Olenici, Mădălina Sârbu, Georgiana Spiridon, Helen Păcurariu Nagy, Claudia Prisecaru.  Cristina Bălan, Oana Ivăncescu, Anita Zaro, Adelina Bălțoi, Julia Augsburger, Ibolya Torok, Ana Rodean.

MASCULIN: Mihai Dumitru, Raul Dan, Lucian Ștefu, Mihai Poponea, Laviniu Chiș, Adrian Garcea, Mihai Cochior, Marius Turcu, Ionuț Dumitru, Kanizsay Laszlo, Gheorghe Nicolae, Robert Sevciuc.

24 de atleți (11 la feminin și 13 la masculin) sunt prezenti pentru România la cea de-a 63-a ediție a Campionatului Balcanic de cros.

Anul trecut municipiul Botoșani a găzduit a 62-a ediție a Campionatului Balcanic de Cros pentru seniori, tineret, junior 1. Au participat sportivi din 8 tari: Turcia, Serbia, Albania, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Macedonia și România. Competiția a avut loc în pădurea Rediu, pe un traseu propice pentru cros și cu o vreme frumoasă.

România a adăugat în palmares un număr de 13 medalii (4 aur, 5 argint, 4 bronz). Medaliile de aur au fost castigate de;

Dorin Andrei Rusu – tineret masculin!

Echipa de tineret masculin:  Dorin Andrei Rusu, Laviniu Madalin Chis , Ionut Valentin Dragusin,  Nicolae MarianComan .

Paula Claudia Todoran – senioare

Echipa de senioare cu Paula Claudia Todoran,  Roxana Elisabeta Birca, Cristina  Simion si Claudia Prisecaru.

Nu uitati de concursul de pe pagina noastra de Facebook. Partenerul Aimx, REMINGTON, te premiaza cu produsul dorit. Detalii ai, aici!!!

Autor: Ovidiu Pețenghea