Medalii obtinute la inot la Viena de cadetii si juniorii pitesteni

689
Medalii obtinute la inot la Viena de cadetii si juniorii pitesteni

Medalii obtinute la inot de „Pepiniera”din Arges! Romanii au dat un examen la Viena. A fost o verificare pentru Campionatele Europene de juniori, acolo unde Haiducu si colegii sai aspira la medalii. Sunt sportivi cadeti si juniori care au concurat in Austria si care au obtinut medalii la “Vienna International Swim Meet HEAD SWIMMING”.  A fost un concurs international cu peste 1.000 de participanti din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Italia, Franta, Serbia, Polonia si Romania.

Medalii obtinute la inot la Viena de sportivii antrenati de Chiriac, Berca si Ciobanu.

„Ne-am deplasat cu un numar mare de sportivi, care sunt sustinuti fie de club fie de parinti. Ei au inotat cu mare drag pentru Romania si au obtinut timpi buni pentru varsta pe care o au.”-antrenor Viorel Ciobanu

Haiducu Laurentiu a castigat medalia de aur la 200 mixt juniori. La 200 fluture a obtinut locul 3 la seniori
si primul loc la juniori.

„Laurentiu Haiducu a inotat foarte bine in proba de 200 metri fluture. A obtinut un timp foarte bun pentru luna mai. Are un program incarcat, multe luni vor ura in acest an in care va inota. Obiectivul lui e pentru Europene. E important ca Laurentiu sa faca baremul.” -antrenor Viorel Ciobanu

Iacob Mihai a fost aproape de recordul national la 200 metri bras.  El este recordman national. Are 14 ani si promite pentru Balcaniada si Europene.

Medalii obtinute la inot de Alexandru Nicolae.  Este sportivul pe care il pregateste Viorel Ciobanu  si antrenorul crede ca il va urma pe fostul sau sportiv, Robert Glinta in progres.

„Alexandru Nicolae este specialist in proba de 200m spate. O remarc si pe Ana Otoiu. Ea a cucerit doua medalii de argint la 50m. fluture si la 200m liber. Ana a castigat apoi medalia de bronz la 200m mixt in ultima zi. Si cei mai mici au inotat bine. Briceag Darius a castigat medaliile de aur la 100, 200 si 800 metri liber, respectiv argint la 200m. bras. Iar de la Dacia Mioveni, Bianca Mandruta a obtinut medalia de bronz la seniori, respectiv aur in aceeasi proba la juniori pe distanta de 1500m liber. Bianca a reusit un timp mai bun cu 20 de secunde fata de cat avea la inscriere. Safcencu Delia a obtinut medalie de argint la 200m. mixt si medalie de bronz la 50m. spate.”

Bilantul medaliilor la Viena: 9 de aur, 12 de argint,  14 de bronz. Un total de 35 de medalii pe care l-au bifat copiii antrenati de  Bogdan Chiriac, Iuliu Berca si Viorel Nicolae Ciobanu.

CREDIT FOTO: Inotatorii Argeseni

Autor: Ovidiu Pețenghea