Medaliile Sandei Belgyan obtinute la Internationalele de Atletism ale Romaniei

273
Medaliile Sandei Belgyan obtinute la Internationalele de Atletism ale Romaniei

Medaliile Sandei Belgyan, aur la 400 metri garduri si la stafeta de 4×400 de metri. Anul trecut finalul de intreceri la Cluj a fost cu atletele de la 400 de metri garduri care au concurat acasa si au fost pe podium. Sanda Belgyan a castigat cu 59:19. Pe doi a incheiat Diana Ioana Volf de la CSM Bacau. Podiumul a fost completat de colega Sandei, de la CSU Cluj Napoca, Lorena Adina Almasan.

Medaliile Sandei Belgyan o fac increzatoare pentru urmatorul „examen”, Jocurile Europei.

Sanda Belgyan s-a intrecut pentru victorie la 400 metri garduri cu Iulia Nicoleta Banaga. Sanda a incheiat in 57.28. Banaga a fost a doua in 60.05. Podiumul a fost completat de Lorena Adina Almasan de la CSU Cluj Napoca (63.36). Au mai concurat Maria Izabela Timofei (63.62), colega ei, Tania Borisov (63.99). Sportiva din Liban, Diala El Khazen a fost pe 6 (64.73). Mariana Madalina Fica de la CSM Craiova a incheiat in 65.42. Stefania Damachianu a terminat in 66.15.

„Sunt multumita de inceputul sezonului. E un inceput promitator. 400 metri e proba secundara pentru mine dar a iesit bine. 400 metri garduri e proba de baza si timpul obtinut imi da incredere pentru realizarea baremului pentru Campionatele Mondialele de la Doha. Ne pregatim in continuare si sper la urmatoarele competiitii sa apar si eu cu baremul pentru Doha. O sa merg la Minsk la Jocurile Europei dar acolo o sa alerg doar stafeta mixta. Sunt multumita de timpi in special la proba mea de baza 400 garduri. Am fost bucuroasa ca am facut o figura frumoasa la mine acasa.”-Sanda Belgyan

Medaliile Sandei Belgyan, aur la 400 metri garduri si aur la stafeta 4×400 metri.

Reprezentantele CSU Cluj Napoca, Maria Scrob, Lorena Adina Almasan, Camelia Florina Gal si Sanda Belgyan au castigat in 3:41.58. Locul al doilea a fost ocupat de stafeta Romaniei. Au alergat: Ioana Teodora Gheorghe, Mariana Madalina Fica, Cristina Daniela Balan si Maria Claudia Florea. Fetele din echipa Romania A au terminat in 3:53.36. Podiumul a fost completat de LPS Cluj Napoca. Au alergat: Ioana Cristina Andriesa, Alexandra Andrada Mocian, Alexandra Dinea si Diana Maria Plesa. Finish in 4:09.10.

Despre campionii Romaniei la Internationalele de Atletism ale Romaniei puteti citi AICI pe www.aimx.ro! Rezultate gasiti pe FRA.RO aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea