Federatia Romana de Atletism a anuntat lotul pentru Mondialul de Alergare Montana de Ultramaraton

788

Federatia Romana de Atletism a anuntat lotul pentru Mondialul de Alergare Montana de Ultramaraton. Romania va fi reprezentata de 5 sportivi: 3 la masculin si 2 la feminin. 

5 atleti vor reprezenta Romania la Mondialul de Alergare Montana de Ultramaraton din Spania, 12 mai

Mondialul de ultramaratonFederația Romana de Atletism a decis ca Romania să fie reprezentata la Campionatul Mondial de alergare montana de Ultramaraton din Penyagolosa/Spania de următorii 5 atleți. Selectia a fost facuta pe baza de CV-uri trimise forului roman. FRA a hotarat ca acestia indeplinesc cele mai multe criterii specifice de selecție si au cele mai bune performante.

Lot Romania masculin:

Robert Hajnal, Radu Milea, Andrei Tale

Lot Romania feminin:

Ana Cristina Constantin, Cristina Cecan 

„As fi vrut sa fie si Andrei Preda si/sau Raul Butaci. Imi doresc ca pe langa Sergiu Dascal sa mai avem macar un om, ca sa avem ajutor in punctele de pe traseu, altfel nu avem nicio sansa.”Radu Milea pentru aimx.ro

S-a renuntat astfel, fata de discutiile initiale, la cate un sportiv atat la masculin, cat si la feminin. Este vorba de Andrei Preda si Ioana Maria Sabo. Lotul Romaniei va fi insotit de Sergiu Dascăl, antrenor de atletism la CSM Cluj. Radu Milea si Robert Hajnal vor pleca de marti in Spania pentru a se antrena la fata locului si a se acomoda cat mai bine cu traseul.”Ca obiectiv mi-am propus un TOP 20 la individual si un loc intre primele 6 tari,cu echipa”, a mai precizat Radu Milea.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo:Penyagolosa Trails