Nan mizeaza pe Ruxandra Sandulean! Rezultatele la schi obtinute in Franta

495
Nan mizeaza pe Ruxandra Sandulean! Rezultatele la schi obtinute in Franta

Nan mizeaza pe Ruxandra, iar participarile internationale o ajuta pe tanara Sandulean sa acumuleze experienta pentru cariera in schi alpin. Ruxandra Sandulean a obtinut locul 8 la Super G in Franta la Barcelonnete. A fost a 13-a editie ”Young Citizen Cup” iar delegatul FIS a fost Didier Cuche. Elvetianul de 44 de ani a castigat Campionatul Mondial la Super G in 2009 la Val-d’Isere.

Nan mizeaza pe Ruxandra Sandulean!Sportiva a terminat pe 8 la Super G, pe 11 la Slalom Urias si pe 14 la Slalom Special si la Combinata.

Nan mizeaza pe Ruxandra Sandulean! Rezultatele la schi obtinute in FrantaRuxandra Sandulean Ticsa a participat la intrecerile din Franta (Barcelonnete) si Italia (Alpecimbra). Organizatorii au salutat prima participare pentru Romania la puternicul turneu sub 16 ani. Urmeaza o pauza dupa care Nan Gabriel Ioan i-a pregatit Ruxandrei un stagiu in Austria, in perioada 20-28 aprilie. In Iulie, Ruxandra se va afla pe Ghetar si o sa revina pe schiuri in noiembrie. In perioada in care copiii antrenati de Nan nu sunt pe schiuri fac pregatire fizica in Brasov.

Ioan Gabriel Nan are o impresionanta experienta, inceputa ca si sportiv de performanta. Are peste 10 ani in lotul Olimpic si Lotul National de schi. Nan este multiplu campion national. Are peste 100 de participari in concursuri FIS, Cupa Europei, participari in Cupa Mondiala, la Campionate Mondiale si participarea la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Nan isi pregateste copiii ca sa devina campioni!

Nan isi pregateste copiii pentru cele mai tari concursuri de schi din Europa!„Sportivi mei de la Clubul Sportiv Nan, se intrec cu cei mai buni copii din lumea schiului alpin. Concursurile la care participam sunt : Alpe Cimbra-Folgaria FondoGrande, Italia, Barcelonnette (FRA). Cheltuielile acestor competitii (cazarea,masa ,skipass si transport ) sunt suportate de catre parinti. Iar cu grupa mica cei pana in 12 ani o sa participam la sfarsitul luni 30-31 Martie in Austria(Zauchensee kidsTrophy ). Este cea mai mare competitie de schi de copii pana in 12 ani. La start se strang peste 700 de participantii. Speram sa avem rezultate bune si de asemenea va fi o experienta foarte buna pentru cei mici care concureaza cu cei mai buni copii din Austria,Italia sau Franta.”-Ioan Gabriel Nan

Autor: Ovidiu Pețenghea