Nedelea confirmă evoluția, a realizat trei recorduri naționale la patinaj pe role

158
Nedelea confirmă evoluția, a realizat trei recorduri naționale la patinaj pe role

Nedelea confirmă progresul la Campionatul National de Patinaj Viteză pe role. Cosmin Mex Nedelea crește viteza și medaliile se adună.

Nedelea confirmă! Mex a doborât cele 3 Recorduri Nationale la 500m/1000m/1500m cu o diferență considerabilă față de cele din 2018.

”Din păcate recordurile nu vor fi omologate; însă timpii sunt timpi, sunt în clasament, așa că eu pot doar să mă bucur. Am realizat cei mai buni timpi ai mei de până acum pe role în condițiile în care încă mă resimt după accidentarea la genunchi de la începutul sezonului. Dureri care din păcate persistă. Din păcate organizarea acestui concurs a lăsat de dorit! Nu au fost pregătiți din multe puncte de vedere. Chiar mă întreb când o să se trezească anumiți oameni la realitate. Din păcate continuăm cu o mentalitate învechită, dar nu avem ce face. Per total sunt bucuros de prestația mea la aceste naționale. Mulțumesc echipei și tuturor susținătorilor!”-Nedelea a continuat seria mul’umirilor pe pagina de socializare!

Pentru valorosul patinator urmează o etapă de pregătire pe gheața la Inzell , în Germania!

Nedelea confirmă evoluția, a realizat trei recorduri naționale la patinaj pe role

” Îmi doresc să îndeplinesc baremele de participare pentru Cupele Mondiale de seniori. O să urmeze Cupa României pe role după această etapă de pregătire la Inzell. Va urma pregătirea pentru competițiile de pe gheața de seniori, care totodată sunt concursuri de calificare la Jocurile Olimpice. Obiectivul principal e să pot concura în competițiile internaționale și mondiale pentru seniori. Câștigarea Cupei României și cu siguranță Campionatul Național pe gheață sunt în obiectiv.”

Nedelea creste viteza si vrea sa fie ca Artur Was, un patinator polonez cu rezultate notabile!

”Este un sportiv care reuseste sa stea in top antrenandu-se singur mai mereu. Mi-ar placea enorm daca patinajul ar fi la fel de popular si practicat de foarte multa lume asa cum este in Olanda , Korea , Germania. Patinajul este un sport care iti dezvolta muschii. Te invata ce inseamna adrenalina, competitia, emotia, victoria. Este un sport distractiv si foarte atragator pentru cei pasionati de viteza.”–Cosmin Mex Nedelea

Pe AIMX aflați aici mai multe vești despre sportivii României care participă la Tokyo!

Autor: Ovidiu Pețenghea