Niciun week-end fara Denisa Dragomir: victorie si nou record in Italia

253

Denisa Dragomir victorie si record    Nu trece week-end aproape fara o victorie a Denisei Dragomir. Romanca a castigat duminica  Pizzostela SKYMARATHON. Traseul are 35 de kilometri, cu 2650 de metri diferenta de nivel. Ofera peisaje fabuloase in jurul varfului Pizzo Stella (3163 m). Concursul se desfasoara in nordul Italiei, Lombardia, aproape de granita cu Elvetia.

Denisa Dragomir, victorie si nou record in Italia

   Denisa Dragomir a alergat intr-un interval de 8 zile 77 de kilometri in concurs, cu 5200 de metri diferenta de nivel. A mai bifat alti 80 in antrenamente, cu 3000+.  In pauza dintre competitii a ramas in Italia. S-a pregatit in superbul orasel Campodolcino. „M-am odihnit saptamana asta si mi-a mers foarte bine. Am simtit lipsa aclimatizarii saptamana trecuta la „Maratonul Cerului”. Mai sus de 2500 de metri ma durea capul. Am avut si ceva ameteli. Am preferat sa nu ma mai intorc in tara si sa ma odihnesc aici. M-am lasat furata insa de frumusetea muntilor si am alergat cam mult. E o zona superba, iar mai sus de 2000 de metri e „spectacol””, a declarat Denisa Dragomir pentru aimx.ro.

Denisa a revenit la Pizzostela SKYMARATHON pentru a bate recordul cursei. Tot el il detinea. Din 2017.

Denisa Dragomir: „Am controlat tot timpul cursa” 

Denisa Dragomir victorie si record„Este o cursa in mare parta alergabila. Cand am ajuns in varf la 2800 de metri altitudine, cel mai inalt punct de pe traseu, am vazut ca eram cu un minut peste record. Am tras mai tare ca sa recuperez pe ultima parte. A fost o vreme placuta, ammai adaugat inca un strat de bronz :)” a spus Denisa care a continuat: „Ce pot sa-mi doresc mai mult. Am castigat doua concursuri intr-un interval de doar 8 zile. La una am facut record. Pot sa spun ca sunt si o norocoasa pentru ca ma reefac foarte repede”

Denisa Dragomir a terminat concursul in 4 ore si 19 minute si a imbunatatit recordul concursului cu peste 5 minute. In 2017 alergase Pizzostela SKYMARATHON in 4.24.19.

Urmatoarea cursa pentru Denisa Dragomir va fi Giir di Mont, Italia.

Autor: Vlad Lucian Arhire