Nicu Buceanu continua cursa de urmarire a lui Zuk la Ultramaratonul din Atena

339
Nicu Buceanu continua cursa de urmarire a lui Zuk la Ultramaratonul din Atena

Nicu Buceanu continua intrecerea de pe locul 3. Are peste 600 de kilometri parcursi la intrecerea de o mie de mile. Concurentii sunt de peste 125 de ore pe traseu. Efortul este urias. Adrian Bontiu a urcat pe 4! Polonezii au aratat o forma foarte buna la Festivalul International de Ultramaraton din Atena. La intrecerea de 48 de ore a castigat Andrzej Radzikowski. La 1000 de mile conduce Pawel Zuk. 

Nicu Buceanu continua sa depuna un efort urias la 1000 de mile la intrecere cu polonezul Zuk si cu grecul Alexandros Afentoulidis.

Nicu Buceanu continua cursa de urmarire a lui Zuk la Ultramaratonul din AtenaEste o noua provocare personala pentru Buceanu 384 de ore de alergare in 16 zile. Ultramaratonul a inceput pe 18 ianuarie  si se termina pe 3 februarie. „Cursa in sine este un test inaintea celui mai lung concurs din lume” a declarat Nicu Buceanu pentru Aimx.ro. Buceanu se pregateste pentru Self Transcendece intrecerea de 5100 de kilometri la care vrea sa ia startul in 2020. 

Adrian Bontiu a revenit si el, la fel ca Buceanu la Atena dupa alergarile de anul trecut. Acum,  la Festivalul International de Ultramaraton din Atena, Adrian Bontiu a recuperat la intrecerea cu grecul Anagnostis Kokonias si cu francezul Serge Girard. Bontiu este pe 4 dupa 445 kilometri bifati in peste 126 de ore de la start.

La intrecerea de 48 de ore s-a impus Andrzej Radzikowski. Polonezul a avut 362 de kilometri. Pe doi a fost Arilson Silva din Brazilia cu 335 kilometri. Robert Constantin Zamisnicu a incheiat cu 241 kilometri. La feminin irlandeza acastigat cu 323 kilometri si a fost a treia ca distanta acoperita si in raport cu baietii. Lindita Hokia din Albania a fost a doua cu 262 de kilometri, a 11-a la general. Reprezentanta Romaniei Stefania Gabriela Iaciu a fost pe 3 cu 225 de kilometri, pe locul 19 la general.

Rezultate aici!

In program urmatoarea proba va fi 1000k cu start pe 24 ianuarie cu finish in a treia zi din februarie.

Autor: Ovidiu Pețenghea