Ovidiu Ionescu anunta un program solicitant de primavara la tenis de masa

297

Ovidiu Ionescu anunta un program provocator dupa titlurile castigate la Campionatele Nationale. A fost un inceput de an foarte bun. Ovidiu a jucat in sferturile de finala in Liga Campionilor. Am fost foarte aproape sa ajunga in semifinale. Ovidiu Ionescu a participat apoi la Top 16 Europa. Un concurs de elita.

Ovidiu Ionescu anunta un program solicitant dupa ce la Nationale si-a aparat titlul de campion. 5 titluri consecutive il recomanda ca un reper in tenisul de masa din Romania.

Este un inceput de an care il face in continuare optimist pe Ovidiu Ionescu. La Nationale a castigat si la dublu si a fost vicecampion la dublu mixt. Cristian Chirita a fost partenerul lui Ovidiu.

Ovidiu Ionescu anunta un program solicitant de primavara la tenis de masa„Fiecare turneu este diferit, aduce alta incarcatura. Poate Top 16 a fost mult mai greu daca ma raportez la adversari. A fost o competitie la care au participat cei mai buni jucatori din Europa la aceasta ora. Emotional si nu numai sa castig Campionatul National este o mare realizare. Fiecare proba la Nationale a fost solicitanta. Dovada ca am pierdut finala la dublu mixt. Trebuie intotdeauna concentrare maxima pentru ca sunt foarte multi jucatori tineri care pun probleme mari oricand. M-am pregatit foarte bine pentru Nationale! „ -Ovidiu Ionescu

Ovidiu Ionescu apreciaza evolutia tinerilor jucatori. Rares Sipos, Pletea si Spelbus sunt tineri foarte buni. O alta generatie, mai mica este evidentiata de Ovidiu Ionescu. Eduard Ionescu, Iulian Chirita, Movileanu, sunt micuti dar cu potential foarte mare.

Romania participa cu sase sportivi, trei la masculin si trei la feminin, la Campionatele Europene de tenis de masa.  Cristian Pletea este al treilea favorit la masculin la Under-21. Concursul este la Gondomar (Portugalia), in perioada 7-10 martie.

Rares Sipos a fost desemnat cap de serie numarul patru. La competiţie din Portugalia, Romania este reprezentata si de Alexandru Manole. La feminin  Adina Diaconu, Andreea Dragoman si Tania Plaian au intrat la masa pentru Romania. In 2017, la prima editie a competitiei, la Soci, Adina Diaconu si Andreea Dragoman au cucerit singura medalie a Romaniei, argint in proba de dublu. Anul trecut, la Minsk, Romania a luat o medalie de argint, prin Cristian Pletea si doua de bronz, prin Rares Sipos si prin tandemul Diaconu-Dragoman.

Pentru Ovidiu Ionescu va urma in program si evolutia la Campionatele Mondiale!

” Voi avea cateva luni de foc. Vin Campionatele Mondiale. Turneul de calificare pentru Europene. Voi avea si Jocurile Europene in program.  Voi avea concursuri internationale, in program sunt si turneele din Doha, Qatar si Hong Kong. Voi continua sa joc in Campionatul Germaniei.” -Ovidiu Ionescu

Autor: Ovidiu Pețenghea