Ovidiu Ionescu si-a asigurat medalia la Campionatul Mondial de Tenis de Masa!

296
Ovidiu Ionescu si-a asigurat medalia la Campionatul Mondial de Tenis de Masa!

Ovidiu Ionescu si-a asigurat cel putin medalia de bronz, la dublu, in Ungaria la Campionatul Mondial de Tenis de Masa. La Budapesta jucatorul roman impreuna cu spaniolul Alvaro Robles au ajuns dupa un parcurs excelent in semifinale. Urmatorii adversari sunt portughezii Tiago Apolonia si Joao Monteiro!

Ovidiu Ionescu joaca in Vinerea Mare contra portughezilor pentru calificarea in finala Mondialelor de Tenis de Masa!

Ovidiu Ionescu si-a asigurat medalia la Campionatul Mondial de Tenis de Masa!In drumul spre medalie Ovidiu si partenerul spaniol au trecut de tandemul din Rusia format din Vildan Gadiev si Kirill Skachkov. Ovidiu si Alvaro au dominat! Primul set le-a revenit cu 13-11. A urmat un set adjudecat cu 11-6. Cea mai mare diferenta a fost in setul trei, scor 11-5. Victoria a venit cu 4 la 0 dupa actul incheiat cu 11-8.

Ovidiu Ionescu si-a asigurat medalia dupa o evolutie remarcabila. In drumul spre fazele superioare Ovidiu s-a intalnit cu un roman care joaca pentru Italia!

In 16-imi adversar a fost Mihai Bobocică. Ovidiu si spaniolul Alvaro Robles au castigat primul set cu 11 la 6. Reprezentantii Italiei, Bobocică și Niagol Stoyanov au castigat setul secund cu 11 la 9. Ovidiu Ionescu si Robles nu au mai cedat pana la final niciun set. Actul trei s-a incheiat cu 11 la 7, setul patru a fost castigat cu 11 la 5, iar setul 5 a fost adjudecat cu 11 la 7.

Optimile au adus un nou examen trecut de Ovidiu Ionescu si de spaniolul Alvaro Robles. Adversarii din Danemarca si Marea Britanie au castigat doar un set. Tandemul romano-spaniol a condus cu 3 la 0 pe seturi. Primul act a fost acontat cu 11-7. Al doilea set a fost castigat cu 11-6. S-a facut 3-0 dupa setul castigat cu 11-9. Acelasi scor a fost in setul 4 dar pentru adversari. Ovidiu si Alvaro s-au calificat in sferturi dupa 11-8 in setul 5.

Suedezii Christian Karlsson si Mattias Falck au fost surclasati de Ovidiu Ionescu si de Alvaro Robles. Primul set a fost castigat cu 11 la 5. Actul secund a fost adjudecat cu 11 la 7. Tensiunea a crescut in setul al treilea dar tot Ovidiu si Alvaro s-au impus cu 13 la 11. Victoria a venit dupa 11 la 9 in setul 4!

Autor: Ovidiu Pețenghea