(P) Ce ne ofera Liga 1 de fotbal in sezonul 2019-2020?

150
Football player on field of stadium

Liga 1 de fotbal porneste din nou la drum in data de 12 iulie 2019, intr-un sezon ce va fi urmat de Campionatul European din 2020. Vom asista la un Campionat European la care Romania va gazdui meciuri si la care spera sa se califice. Daca acceptam ca echipa nationala de fotbal este o oglinda a campionatului intern, atunci trebuie sa spunem ca obtinerea acestei calificari va fi foarte
anevoioasa.
CFR Cluj a castigat campionatul, dar misiunea sa in Champions League e una aproape imposibilă, chiar din primul tur preliminar.
FCSB vrea sa obtina, ca de obicei, rezultate mari cu antrenor si jucatori mici. Declaratiile razboinice ale patronului nu pot tine loc de puncte in clasament.
Craiova a ratat toate obiectivele in sezonul trecut, a ratat și podiumul dupa demiterea antrenorului Mangia si acum se declara iar pretendenta la obtinerea titlului de campioana.
Viitorul Constanta are o pepiniera ce ii va permite in continuare sa conteze intr-o Liga 1 anosta, fara sare si piper. Academia de fotbal a lui Hagi este singurul lucru pe care pot sa il menționez cu adevarat la plusuri in fotbalul romanesc.
La Academie s-a format intregul nucleu al acestei minunate Naționale U-21, care a facut furori la Campionatul European de tineret, calificandu-se in semifinala.
Gică Hagi si scoala sa vor produce in continuare jucatori talentati care sper sa dea un suflu nou acestei Ligi lipsite de vlaga.
Au promovat Chindia Targoviste si Academica Clinceni.
Echipe cu tradiție in fotbalul romanesc, cum sunt “U” Cluj, Petrolul, FC Argeș, nu au putut promova in Liga 1, iar Rapidul a promovat in Liga a 2-a. Se anunta parca o lupta mai interesanta in liga secunda.
Sa speram ca va fi, totusi, un sezon animat in Liga 1 de fotbal.

Pentru a crește exponential adrenalina jocului pentru meciurile de fotbal din Liga 1 de Romania, aflati aici unde este cel mai indicat să mizați.

***
Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea
responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit.
Site-ul este strict interzis minorilor.