Palici se impune la Zarnesti Challenge dupa un record la Maratonul Piatra Craiului

284
Palici se impune la Zarnesti Challenge dupa un record la Maratonul Piatra Craiului

Palici se impune la Zarnesti Challenge! Viorel a participat la proba de 21 km. Timpul invingatorului a fost  1h32min,40sec. In octombrie, Viorel Palici a castigat si a stabilit un nou record la Maratonul Piatra Craiului.

Palici se impune la Zarnesti Challenge! Declaratia invingatorului dupa succes 

Palici se impune la Zarnesti Challenge dupa un record la Maratonul Piatra Craiului”Un traseu in care se alearga prin padure cam 70 %. Toamna si-a pus amprenta serios pe traseu si a fost acoperit de frunze. Concursul a avut astfel un grad mai mare de dificultate.Trebuie sa ai grija pe unde calci ca nu cumva să te accidentezi. Pe sub frunze poti avea parte de surprize. Am reusit sa termin fara nicio problema.”-Viorel Palici pe pagina oficiala.

Palici se impune la Zarnesti Challenge!In octombrie Viorel a evoluat la Maratonul Piatra Craiului.

Luna trecuta la maraton, Palici a parcurs traseul de aproximativ 40 de kilometri, cu 2250 de metri diferenta de nivel. Concursul a fost dominat in acest an de Viorel Palici. A fost poate cea mai buna cursa interna facuta de Palici in 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andrei Preda, iar pe 3 a venit Ionut Zinca.

Anul trecut la final de octombrie Viorel Palici castiga si facea record la „verticalul” din cadrul Festival Sport Montan Sacele. Bunloc Vertical Race este cea mai „batrana” cursa din cadrul Festival Sport Montan Sacele. Se desfasoara din 2016. Este o „afacere” by Viorel Palici. Sportivul din Zarnesti a castigat-o de doua ori si o data a venit pe locul al doilea. Bunloc Vertical Race are 3 kilometri lungime, cu 500 de metri diferenta de nivel.

Cunoscut mai mult pentru rezultatele din alergarea montana, Palici impresioneaza si in alte discipline: schi fond, schi alpinism, wintertriatlon. Sportivul de 28 de ani nu ezita sa vorbeasca de copilaria dura, de marile dezamagiri din sport si de visul de a ajunge la Jocurile Olimpice de Iarna, din China, 2022.  Detalii pe AIMX AICI!