Paula Todoran si ambitii dupa medaliile de aur castigate la Campionatul Balcanic

551

Paula Todoran si ambitii care sunt in crestere sunt dezvaluite pentru AIMX! Romania a avut in Paula o alergatoare de baza duminică, 4 noiembrie la Campionatul Balcanic de Cros. Delegatia Romaniei a reusit sa castige 13 medalii: patru de aur, cinci de argint si patru de bronz, la Botosani. Detalii aici! Paula Todoran s-a clasat pe primul loc cu timpul de 26min35sec59/100, urmată de Roxana Birca (la 4sec2/10).

„Cand esti campion balcanic nu poti sa zici decat ca a fost foarte bine. M-am simtit mult mai bine decat la Nationale, in urma cu doua saptamani cand tot aici am alergat. Traseul a fost acelasi, doar ca au dat frunzele din padure de pe traseu si au ajuns la stratul de pamant. Am alergat in adidasi ceea ce mi-a convenit. Eu sunt alergatoare de maraton si stiu sa alerg in adidasi nu cu incaltari cu cuie. M-a avantajat acest lucru si m-am simtit mai bine ca la precedenta cursa la Botosani.”-Paula Todoran

Paula Todoran si ambitii dupa ce a castigat doua medalii de aur cu o strategie de echipa, in care tricolorele au reusit sa fie compacte in grup.

Paula Todoran si ambitii dupa medaliile de aur la Campionatul Balcanic„Ne-am dorit foarte mult titlul de campioane balcanice, mai ales ca suntem vicecampioane europene la cros. Am alergat compact in cursa. Le-am tinut blocate pe adversarele noastre. Nu le-am dat voie sa ne depaseasca si asta a fost strategia noastra.”

Nu este timp de relaxare, Paula se reface din mers. Crosul 15 Noiembrie de la Brasov este urmatoarea intrecere pentru Paula Todoran.

„Vom continua pregatirea si la jumatatea lunii avem stagiul de la Baile Felix. Pregatim Campionatul European de Cros din Olanda. Sa speram ca vom fi in urcare de forma sportiva si la Tillburg sa atingem forma maxima, toate fetele si sa punctam in echipa la Europene.”

Autor: Ovidiu Pețenghea