Pedalam de acasa. Prima cursa bifata, urmeaza duminica MTB Challenge

54
Pedalam de acasa. Prima cursa bifata, urmeaza duminica MTB Challenge

Pedalam de acasa dupa intrecerea din Maratonul Vinului urmeaza Explorer MTB Challenge. Ca sa participi la competitii este necesar sa ai un smart trainer pe care sa-l conectezi la platforma Rouvy. Cursele se desfasoara pe track-uri reale, de la competitiile de ciclism din Romania.

Pedalam de acasa in intreceri virtuale! La finalul seriei de competitii, toate donatiile vor fi directionate  catre  Asociația Dăruiește Viață, pentru lupta impotriva COVID19!

Pedalam pentru viata este o initiativa a comunitatii ciclistilor prin care se urmareste lupta impotriva COVID-19!O parte dintre organizatorii de competitii de ciclism din Romania s-au unit in acest scop. Vor fi competitii de ciclism, online, cu scop caritabil. Gasiti calendarul intrecerilor din seria curselor online aici!

”Puteti dona si chiar daca nu participati in competitii. Intrati pe https://pedalampentruviata.ro/ fiindca este important sa fim uniti. La Maratonul Vinului dupa aproape o ora de la start aproape toti concurentii au ajuns la finish, dupa 18 kilometri. In trecut pe acest traseu faceam 40-45 de minute. In contextul virtual sunt timpi mai scazuti fiindca nu este terenul accidentat. A fost o participare masiva!” Catalin Sprinceana vicepresedinte FRC

Pedalam de acasa. Prima cursa bifata, urmeaza duminica MTB Challenge

Catalin Sprinceana, vicepresedinte Federatiei Romane de ciclism si team manager al BikeXpert Racing Team si ciclist amator, promoveaza intrecerile online.

”Am avut aproape de 100 de inscrisi la Maratonul Vinului. Castigatorii de la categorii vor primi cadouri de la Gold Nutrition. Urmeaza duminica MTB Challenge. La ora 11 este o cursa foarte frumoasa. Miercuri e Triada MTB de 22 de kilometri. Pe 11 aprilie este cursa lui Alex Ciocan. Pe 12 aprilie va fi Prima Evadare. Sunt antrenamente pentru speram noi cursele reale. ”-Catalin Sprinceana

Pedalam de acasa. Prima cursa bifata, urmeaza duminica MTB Challenge

Va puteti inscrie la cursele online, cu o donatie de minim 30 de lei si intrati in concursul virtual  in aplicația Rouvy (download Rouvy).

Pe AIMX puteti citi si despre START Quarantine Backyard Ultra: 2411 concurenti, 11 romani printre alergatori. Detalii aici!

Autor Ovidiu Petenghea