Weekend cu performanta romaneasca in Cupa Europeana la Bob si Sanie

876
Tricolorii fac performanta romaneasca in Cupa Romaniei

Mihai Tentea a continuat evolutia foarte buna dupa titlul castigat la Bob 2. Performanta romaneasca la bob a continuat pentru Mihai si Ciprian Daroczi impreuna cu Raul Dobre, Alexandru Bugheanu si Florin Coman.

La Winterberg, in Germania, impingătorul Florin Coman, legitimat la CS Olimpia Bucuresti a facut performanta pentru Romania.

Echipajul tricolor de BOB 4 s-a clasat, la seniori, pe locul 14 insă rezultatele din mansele respective au fost contabilizate si pentru Campionatele Europene de juniori U23. Dupa un sezon solicitant cei 4 reprezentanti ai Romaniei au devenit campioni!

 „La categoria sub 23 de ani i-am zdrobit pe rusi si pe elvetieni la punctaj! La concursuri eram putin ingrijorat.  Mai ales in privinta rusilor care ne suflau in ceafa.  Le-am aratat insa ce putem. A fost foarte mult de munca! Am devenit campioni europeni si asteptam ziua asta cu toti.  Suntem o echipa unita si trecem peste dificultati in momente critice. Domnul Daniel Pacioianu, antrenorul nostru, ne motiveaza.” -Florin Coman

In program urmeaza un concurs foarte important: mondialele de juniori din St.Moritz. In Elvetia tricolorii spera sa castige.

„Vrem locul 1! Suntem foarte motivati si o sa tragem cat putem sa ajungem unde ne dorim! Le multumim celor care ne-au fost alaturi! Multumesc antrenorului meu Dan Scurtu care a fost mereu alaturi de noi, familiei mele si colegilor.-Florin ComanGatlan, Craciun si Comsa fac performanta romaneasca in lume la sanie

Weekendul  cu performanta romaneasca in Cupa Europeana la Bob si Sanie, i-a avut ca protagonisti, la IGLS pe Marian Gatlan si pe Flavius Craciun.

Marian si Flavius au cucerit  medalia de argint la SANIE 2, la Cupa Mondiala de la Igls-Austria. Cei doi juniori sunt antrenati de  Alexandru Comsa!

Competitia a fost stransa. In prima mansa am fost pe locul 6. Am dat totul in a doua mansa pentru medalie si am obtinut argintul. Acum mergem la Winterberg pentru inca o etapa de Cupa Mondiala. Speram sa obtinem un rezultat foarte bun si la Winterberg, dupa care mergem la Campionatul Mondial la Altenberg. Stagiunea actuala pentru noi a fost una dintre cele mai grele, dar am reusit sa avem rezultate bune!” -Flavius Craciun

Flavius si Marian au facut performanta in fata unor natiuni puternice din acest sport, precum Germania, Rusia si Canada.

La Igls tandemul a reconfirmat progresul din acest sezon.

” Am ocupat un minunat loc 2 la doar 0.076 secunde de prima treapta a podiumului.  Ne continuam cursa pentru medalii plecand increzatori din Austria. In saptamanile ce urmeaza ne vom desfasura antrenamentele pe partiile din Germania (Winterberg, respectiv Altenberg) urmand ca de aceasta data sa concuram pentru o clasare pe podium la Campionatul European si Campionatul Mondial.” -Marian Gatlan