Povestea stafetei castigatoare la 4×400 metri la Nationalele de Atletism

393
Povestea stafetei castigatoare la 4x400 metri la Nationalele de Atletism

Povestea stafetei cu Mihai Lazar, Radu Cristian, David Iustin Nastase si Constantin Andonii. Baietii de la CSM Ploiesti au castigat stafeta de 4×400 metri. Pe locul secund au incheiat sportivii de la CSU Cluj Napoca. Au alergat: Zeno Moraru, Kanizsay, Cristian Taut si Robert Parge. Pe trei au incheiat sportivii de la CSM Bucuresti. Au concurat: Attila Nagy, Cristian Gabriel Voicu, Stefan Bogdan Juganu si Mihai Cristian Pislaru. Atletii de la CSM Pitesti au fost pe 4. Au alergat Stefan Robert Stanculescu, Florin Adrian Angelescu, Dumitru Ionas si Denis Dobrica.

Povestea stafetei care a castigat titlul national la 4×400 metri!

„Baietii au decis sa fiu in ultimul schimb. Ei au fost minunati! De la primul schimb, Lazar, apoi Radu Cristian. Cristi cu tendinita pe picior in al doilea schimb. Dupa ce a alergat a trebuit sa-i pun bandaj ca nici nu mai putea sa mearga. Nastase a fugit din punctul meu de vedere cea mai buna cursa pe care a facut-o in stafeta anul acesta. Mi-au dat destul de mult avans incat sa fim siguri de castig.”-Constantin Andonii

Dupa primul schimb a fost echipa Clujului in fata prin Zeno Moraru. Pe schimbul doi Radu Cristian l-a prins pe Laszlo Levente Kanizsay.

„Radu Cristian a preluat conducerea si a pus 15, 20 de metri. Nastase a continuat si a mai castigat 15, 20 de metri. Pentru mine a fost mult mai usor sa pot termina cursa. Fata de prima zi la Nationale am gestionat la 4×400 de metri mai bine efortul. Nu a fost cea mai buna cursa personala de stafeta, dar mi-a amintit de cursa din 2017. A fost aceeasi tactica. In locul lui Nastase in 2017 a fost Dobrica. Am castigat tot in fata Clujului. Cu sportivii de la Cluj e mereu batalie la stafeta. E un duel prietenesc. Adversari pe pista si prieteni in afara.”-Constantin Andone

Povestea stafetei castigatoare la 4x400 metri la Nationalele de AtletismConstantin Andonii urmeaza sa se antreneze pana pe 25 august cand va alerga la Campionatele Nationale de Masters. Andonii si cu Nagy Attlia de la CSM Bucuresti au cei mai multi ani de atletism din randul participantilor la stefata de 4×400 metri la concursul de la Pitesti.

„Vreau sa continuu pregatirea sa inchei sezonul cu un Personal Best. Acesta este obiectivul.”-Constantin Andonii

Pe AIMX puteti citi cine reprezinta Romania la triatlonul Norseman, detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea