Primul cantonament pentru echipa Romaniei de scrima. Reactii

92
Primul cantonament pentru echipa Romaniei de scrima. Reactii

Primul cantonament de la reluarea activitatii sportive pentru fete se desfasoara la Izvorani. Ana Maria Branză Popescu este in recuperare dupa operația de la genunchi. Celelalte spadasine tricolore sunt in cantonament la Complexul Olimpic ”Sydney 2000”.

Primul Cantonament de la reluarea activitatii sportive pentru Amalia Tataran si pentru Alexandra Predescu. Reactii

Primul cantonament pentru echipa Romaniei de scrima. Reactii

”Mi-a fost foarte greu sa stau in casa. A fost o senzatie foarte placuta sa stau din nou pe plansa. Mi-a fost foarte dor! Ma simt foarte bine. Ne antrenam pentru pastrarea tonusului muscular, sa nu ne pierdem indemanarea, coordonarea. Calificarea la Jocurile Olimpice este un vis. Speram la Tokyo 2021.-” Amalia Tataran pentru Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Anul acesta Amalia Tătăran a ajuns in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de la Havana. In Cuba cea mai buna sportiva la scrima a Romaniei, Ana Popescu Branza a luptat in ultimul act cu poloneza Zamachowska! Ana Maria a cucerit argintul.

Primul cantonament pentru echipa Romaniei de scrima. Reactii

Am avut rabdare si am gasit metode noi sa ne antrenam. A fost o provocare. Ne bucuram acum ca putem sa ne antrenam impreuna in cantonament la Izvorani. Imi era teama ca nu o sa imi amintesc exact miscarile pe care trebuie sa le fac. Suntem o echipa, mai unite ca niciodata. Vom creste treptat, vom creste impreuna. Cu multa motivatie si putere de munca nimic nu ne poate sta in cale sa ne calificam la Jocurile Olimpice din 2024.” -Alexandra Predescu pentru Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

18 scrimeri români au intrat în autoizolare după ce au participat între 6 şi 8 martie la Cupa Mondială de la Budapesta.

România a fost reprezentată la feminin de Ana-Maria Popescu (locul 17 mondial), Greta Vereş (16), Amalia Tătăran (98), Bianca Benea (110), Alexandra Predescu (141), Claudia Naboiu (144), Adela Danciu (189) şi Raluca Sbârcia (208), iar la masculin de Mario Perşu (locul 122), Adrian Dabija (127), Adrian Ciprian Szilagyi (183), Alin Sbârcia (218), Lucian Ciovică (247), Liviu Dragomir (249), Alin Mitrică (257), Mihail Oprea (268), Victor Vîlceanu (275) şi Daniel Gavriluţ (286).

Sursa Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Pe AIMX aflati vesti si despre primele concursuri de alergare aici!