Primul roman la finish in Ultra Trail World Tour 2018! Vlad termina prima etapa in Hong Kong!

469
Primul roman la finish in Ultra Trail World Tour 2018! Vlad termina prima etapa in Hong Kong!

Primul roman care a terminat un concurs din seria Ultra Trail World Tour este in Hong Kong. Crisan Pop Vlad Adrian avertiza inca de la start asupra dificultatii parcursului. Vlad a terminat in forta dupa probleme pe traseu. A fost un ultramaraton in care dificultatea a crescut dupa kilometrul 50. De-abia atunci a inceput greul! Clujeanul Vlad Adrian a folosit toata experienta ca sa termine evenimentul cu impact la nivel mondial.

Primul roman inscris in seria de 12 ultramaratoane in 12 tari diferite in 2018 a comentat pentru AIMX rezultatul din Hong Kong.

Am inceput la 8 ora locala. Era ora 2 noaptea in Romania.Cursa a pornit bine, m-am simtit odihnit si motivat! Alerg pentru copiii de la Magic Camp!” 

Anul trecut clujeanul a alergat la ultramaratoane in tara si a povestit despre copiii diagnosticati cu cancer din tabara Magic Camp. Crisan Pop Vlad Adrian  a fost voluntar la Magic Camp. A  interactionat cu copiii. Ei i-au ateas atentia ca viata merita traita si pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Primul roman concurent in seria mondiala care a inceput in Hong Kong a fost motivat de copii. Pentru ei a trecut peste orice obstacol in evenimentul asiatic.

Peisajul extraordinar si zona aleasa pentru intrecere a cuprins mare, munte si foarte multe scari.

„In a doua parte, dupa km 53 a fost dificil. In mod special de la ultimul check point 93, traseul a devenit foarte dificil. Ultima urcare a fost grea. Am avut vant puternic, ceata de nu vedeam la mai mult de  doi metri. In plus la km 34 si 50 am avut 2 cazaturi si mi-am ranit genunchii. Iar la km 45, la checkpoint, am mancat ceva fructe uscate si am vomitat tot.”

Crisan Pop Vlad Adrian  si-a revenit, a mancat doar orez si a continuat. Gandul la copii, care sunt eroii lui si gandul la familie si la toti prietenii care sunt alaturi de el, din Romania i-au dat putere!

Primul roman in competitie s-a apropiat de top 100 intr-un concurs dominat de asiatici. A incheiat cu 14:23:42

Rezultate aici

„Fiecare cursa este cu tine insuti. Am incercat sa ma detasez de adversari, dar sa depasesc cat am putut pe traseu. Timpul obtinut este de 14:23 si sunt bucuros de rezultat, in ciuda incidentelor.”

Autor: Ovidiu Petenghea