Razvan Farkas, mesaj emotionant inainte de Europeanul de 24 de ore de alergare

625
   Razvan Farkas are 34 de ani si face parte din lotul Romaniei pentru Europeanul de 24 de ore de alergare. Este cel mai important concurs din cariera lui. „Am dus o viata de caine in ultimele 6 luni” a spus pentru aimx.ro Razvan. Atletul si-a dedicat tot timpul liber antrenamentelor. Europeanul de 24 de ore de alergare se tine la 5 kilometri distanta de casa lui. Emotiile sunt mai mari. Prin intermediul aimx.ro Razvan a trimis un mesaj colegilor si sustinatorilor.

Razvan Farkas: „Vom sta cu capul sus!”

  215,067 kilometri este Personal Best-ul lui Razan Farkas in 24 de ore. Ce vrea la Timisoara?

Razvan Farkas„Eu am obiective realiste pana la unul suprarealist. 216 este prima borna. Cu distanta asta pot alerga in viitor la Spartathlon fara sa fiu dependent de o tragere la sorti. 216 kilometri reprezinta o calificare directa. Pot spune ca sper si cred ca pot sa-l dobor pe IRONMAN (distanta cumulata de la ironman adica 224,8km). Atata as spune ca imi asum ca presiune:), dar cum nu ma limitez la suficienta mi-am creat o presiune pozitiva suplimentara. Cateva persoane mai apropiate au primit planul meu pana in zona „maximala”, dar imi asum public ca trebuie sa il dobor pe „ironman”.:)”
In ceea ce priveste Romania: „Este la prima participare. Dupa Personal Best din 105 baieti, la masculin, suntem cotati ca favoriti pentru locurile 80 si peste. Nu suna bine. Nici nu cred ca acolo vom fi. Noi toti avem sansa sa ne facem PB caci suntem la inceput de drum. Trebuie sa fim si realisti pana unde ne putem intinde coarda. As spune sa fim cu picioarele pe pamant, dar avem voie si sa visam..iar daca dam totul in directia visului, vor fi si locuri si kilometri demne de un Campionat European.”

„Doresc echipei noastre sa aibe putere, incredere si sanatate. Va fi bine si vom sta cu capul sus! Suntem echipa Romaniei si suntem puternici!” – Razvan Farkas, pentru aimx.ro

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Alexandru Lorinti