Reactiile castigatoarelor romance de la Semimaratonul International Bucuresti

430
Reactiile castigatoarelor romance de la Semimaratonul International Bucuresti

Reactiile castigatoarelor, Adela Baltoi la 10k si Nicoletei Ciortan la semimaraton dupa intrecerea din weekend de la Bucuresti. La masculin in clasamentul national cel mai bun atlet a fost Nicolae Soare. Declaratia sportivului antrenat de Cristina Alexe este aici!

Reactiile castigatoarelor de la Semimaratonul International Bucuresti.

„Concursul in sine face parte din pregatirea mea pentru Campionatul European de Masters proba semimaraton din septembrie de la Venetia si Campionatul National de maraton din octombrie. Sper sa prind medalie la Europene, la individual si la maraton sa vin in primele 5 la national. In urmatoarele luni voi participa si la unele concursuri mai mici doar de verificare! Alaturi de mine e antrenoarea mea Elena Fidatov Morozov, o persoana de exceptie!”-Nicoleta Ciortan

Nicoleta Ciortan s-a impus in clasamentul national la 21,097 kilometri. Nicoleta a castigat dupa o ora 22 de minute si 14 secunde. Locul doi a fost ocupat de  Claudia Necula (1 h 26 min 32 sec). Mihaela Nunu  a terminat  pe pozitia a treia (1 h 27min 05 sec).

La 10k Adela Paulina Baltoi a fost cea mai buna!

„Nu a fost un concurs de obiectiv! Am vrut sa fac insa o cursa cat mai buna asa ca am tratat intrecerea cu interes. Am reusit un timp bun si sunt multumita. Am plecat de la start cu gandul sa castig. Nu am simtit presiune! Am castigat cursa detasat fata de locul 2. Diferenta am facut-o inca de la inceput. Au fost foarte multi sportivi straini buni, insă nu am tinut cont de asta. M-am concentrat pe cursa mea. Obiectivul meu principal in momentul de fata este sa ma pregatesc cat mai bine. Vreau sa am rezultate bune si la urmatoarele concursuri.”-Adela Paulina Baltoi

La masculin cursa de 10 kilometri a fost castigata de Liviu Ionita in fata lui Andrei Livezeanu. Pe trei a incheiat polonezul Skibinski. Al treilea roman a fost George Popa. Rezultate gasiti aici!

Autor:  Ovidiu Pețenghea