Rezultate bune ale alergatorilor romani. Recordul mondial la maraton ramane in picioare.

802

 Rezultate bune ale alergatorilor romani in aceasta duminica. S-a alergat in toate colturile Europei: de la Madrid, pana la Viena, dar si in Bucuresti. Recordul mondial la maraton a ramas in picioare. 

Maratonul de la Londra, editia a 38-a:

Campionul olimpic Eliud Kiphoge (Kenya) a castigat pentru a treia oara maratonul londonez. Timpul sau: 2.04.27 si recordul mondial ramane in picioare. Pe doi s-a clasat etiopianul Tolo Kitata: 2.05.00. Favoritul gazdelor Sir Mo Farah a prins podiumul cu timpul 2.06.32. La feminin s-a impus Vivian Cheruyot(Kenya): 2.18.31. Toate rezultatele le puteti vedea aici. Anul acesta s-a inregistrat si un record de participare: 41469 de concurenti.

La 92 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a dat startul maratonului londonez.

Maratonul de la Viena. Viorel Palici, locul 11 la semimaraton

Alergatorul montan Viorel Palici s-a clasat pe locul 11 la Maratonul de la Viena, proba de semimaraton. Palici a alergat pentru prima data dupa 7 ani o cursa pe sosea(a treia din cariera) si a scos timpul de 1:15:04. „A fost cald tare, dar sunt multumit de rezultat. Poate voi mai merge :)”, a declarat imediat dupa cursa Viorel Palici pentru aimx.ro Rezultatele complete le puteti afla de aici.

 Mariana Nenu a castigat ultramaratonul „24 ore di Torino” 

Romanca Mariana Nenu a castigat concursul feminin al ultramaratonului „24 ore di Torino”. Mariana a venit pe doi la general cu 187,474 kilometri alergati.

 Soare cel mai bun roman la Bucharest International 10 k. Corneschi PERSONAL BEST

1500 de concurenti au luat startul la Bucharest International 10K. Traseul a fost unul care te impingea la a obtine timpi foarte buni: plat si fara schimbari de directie dese. Si vremea a fost aproape perfecta. Nicolae Soare a fost cel mai bun roman (5 la general): 29.54. Alexandru Corneschi a avut al doilea timp si a reusit un PESRONAL BEST: 30:06. Alte rezultate puteti afla de aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Facebook London Marathon