Recorduri in Ungaria pentru inotatorii romani Mihai Iacob si David Popovici

226
Recorduri in Ungaria pentru inotatorii romani Mihai Iacob si David Popovici

Recorduri in Ungaria pentru Mihai Iacob de la CSM Pitesti si pentru David Popovici de la Steaua. Mihai a facut record la 200 metri bras la 15 ani cu timpul 2’18″64. Sportivul antrenat de Viorel Ciobanu a facut record national si la 50 de metri bras in 30″61! A obtinut si o medalie de bronz  la 400 metri mixt  cu timpul 4’31″69. David Popovici antrenat de Adrian Radulescu a castigat cu un record national stabilit la 400 metri mixt in 4’28″78.

Recorduri in Ungaria pentru Popovici si Iacob la competitia internationala Scitec GYÖR Open.

Recorduri in Ungaria pentru inotatorii romani Mihai Iacob si David PopoviciLa 200 metri bras, Mihai Iacob a fost intrecut de castigatorul din Austria, Calvin Danecek. Noel Tumbasz din Ungaria a fost pe doi in fata lui Mihai. Sportivul antrenat de Nicolae Viorel Ciobanu, in cadrul CSM Pitesti s-a nascut pe 19 februarie 2004, in Pitesti, Arges. Practica inot de la varsta de 7 ani. Mihai face parte din lotul olimpic al Romaniei.

David Popovici, „Zanul” a devenit un magician al probelor si face record dupa record. David Popovici avea parul lung de la startul întrecerilor de inot si a fost poreclit „Zânul”. Era meticulos, inota incet si cauta aerul, la liber se uita mult inspre cer ca sa inspire. David a inceput la 6 ani inotul!

David Popovici este cunoscut de catre ceilalti inotatori drept Kahuna (magician) supranume pe care i l-a dat fostul lui coleg Sabin Bonea. AIMX a aflat povestea lui David si va prezinta rezultatele care il transforma pe David intr-un inotator de perspectiva. Visul olimpic poate sa devina realitate, curand!

Recorduri in Ungaria pentru inotatorii romani Mihai Iacob si David PopoviciDavid Popovici are recorduri nationale doborate in 4 probe diferite si trofeul pentru “Cea mai buna performanta” atat la Juniori (15-16 ani) cat si la Tineret (17-18 ani) la Nationalele din Bacau!
Parteneriatul dintre Adrian Radulescu si campionul pe care il antreneaza, David Popovici, continua sa fie un succes!

Pe AIMX puteti citi si despre medaliile cucerite de romani la sporturile de iarna. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea